ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ


 

Καλούνται οι επιτυχόντες/-ούσες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 καθώς και οι επιτυχόντες/-ούσες με την ειδική κατηγορία των Ελλήνων Πολιτών της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης, που έχουν ολοκληρώσει την ηλεκτρονική εγγραφή τους, να προσέλθουν οι ίδιοι/-ες (ή οι νόμιμα εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποί τους) στη Γραμματεία του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής  για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους

Από  30/9/2019 έως 04/10/2019

Σύμφωνα με την παρακάτω αλφαβητική σειρά:

Δευτέρα 30/9/2019 από Α έως Δ

Τρίτη 1/10/2019 από Ε έως Κ

Τετάρτη 2/10/2019 από Λ έως Π

Πέμπτη 3/10/2019 από Ρ έως Σ

Παρασκευή 4/10/2019 από Τ έως Ω.

Ώρες εξυπηρέτησης Κοινού: 11.30-13.00

 Προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1.την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής, υπογεγραμμένη.
2. απλή φωτοτυπία (και τις δυο όψεις) του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου,
3. τον αριθμό Μητρώου Αρρένων για τους άρρενες φοιτητές που απαιτείται για τα πιστοποιητικά στρατολογίας (αναγράφεται στο απολυτήριο λυκείου ή σε πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης),
4. δύο φωτογραφίες (τύπου ταυτότητας),
5. Για τους Έλληνες Πολίτες της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης βεβαίωση ότι είναι εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια Δήμου του Νομού Ξάνθης, Ροδόπης ή Έβρου. Αν έχουν μετεγγραφεί σε άλλο Δήμο άλλης περιοχής τότε πρέπει να αποστείλουν ή καταθέσουν αυτοπροσώπως, όπως παραπάνω, βεβαίωση του συγκεκριμένου Δήμου από την οποία να προκύπτει ότι μετεγγράφηκαν σ΄ αυτόν, από Δήμο των ανωτέρω Νομών.

Όσοι αδυνατούν να προσέλθουν μπορούν να στείλουν τα δικαιολογητικά με ταχυδρομείο ή courier.

 

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Στην σωστή καταχώρηση των στοιχείων σας, στην ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής.
Οι επιτυχόντες / -ούσες που παράλληλα με την αίτηση εγγραφής τους υπέβαλαν και αίτηση διαγραφής τους από άλλο Τμήμα ή Σχολή ΑΕΙ ή ΤΕΙ, η εγγραφή στο Τμήμα θα ολοκληρωθεί όταν:
αποσταλεί από το Τμήμα ή τη Σχολή αρχικής εγγραφής η βεβαίωση διαγραφής, ή προσκομισθεί από τον / την ίδιο / -α τον / την ενδιαφερόμενο /- η.

Οι βεβαιώσεις εγγραφής και οι κωδικοί των πρωτοετών θα δοθούν μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών μετά από σχετική ανακοίνωση στη σελίδα του Τμήματος.

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font