ΕΠ - Νέο Σεμινάριο Build a Digital Marketing Plan από το Grow Greek Tourism Online της Google


Ημερομηνία Έναρξης
2019-10-08 11:00:00

Ημερομηνία Λήξης
2019-10-08 13:00:00

       

 

Έχετε αναρωτηθεί ποια είναι τα βήματα για τη δημιουργία ενός digital marketing πλάνου για την προώθησή της επιχείρησή σας; Το Grow Greek Tourism Onlineαπό την Google προσφέρει ένα νέο δωρεάν 2ωρο σεμινάριο με θέμα Build a Digital Marketing Plan.

Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου σας καλούμε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο που πραγματοποιείται για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με την υποστήριξη του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, για να μάθετε περισσότερα για τη σημασία και τον τρόπο δημιουργίας ενός digital marketing πλάνου.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους. Στο νέο 2ωρο σεμινάριο θα μάθετε τις βασικές έννοιες του Digital Marketing, τα κανάλια επικοινωνίας του καθώς και πως να δημιουργείτε ένα Digital Marketing plan σε 6 βήματα. Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του σεμιναρίου θα λάβετε ηλεκτρονικά, εντός 1 εβδομάδας, βεβαίωση παρακολούθησης. 

Εγγραφείτε εδώ για το νέο 2ωρο σεμινάριο του Grow Greek Tourism Online. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ώρα προσέλευσης 10:30).

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019, 11:00 - 13:00

Αίθουσα Τελετών, Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη 

Εάν ανυπομονείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Digital Marketing, μπορείτε να δημιουργήσετε το εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησής σας στη δωρεάν ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα τουGrow Greek Tourism Online και να επωφεληθείτε από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό σας ρυθμό. Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση μπορείτε να πάρετε και το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe. 

Ανυπομονούμε να σας δούμε!