ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2019-20


Oι ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ (τρέχοντος εξαμήνου και οφειλομένων) του χειμερινού εξαμήνου του ακαδ. έτους 2019- 2020 θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά στο Students Web από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 έως και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019.

Δηλώνονται ΜΟΝΟ τα μαθήματα των χειμερινών εξαμήνων. Αν δε δηλωθεί κάποιο μάθημα, τότε ο φοιτητής δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην εξεταστική του Ιανουαρίου 2020.

Οι επι πτυχίω φοιτητές που οφείλουν μόνο μαθήματα εαρινών εξαμήνων θα πρέπει να στείλουν κενή δήλωση, ώστε να ανανεωθεί η  εγγραφή τους στο τρέχον εξάμηνο.

Για οποιαδήποτε αλλαγή μαθήματος , πριν κάνετε τη δήλωσή σας, θα πρέπει να απευθύνεστε πρώτα στη Γραμματεία.

Όσοι φοιτητές αντιμετωπίσουν πρόβλημα στη δήλωσή τους με μαθήματα που έχουν καταργηθεί, έχουν αλλάξει ονομασία ή κωδικό, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Δηλώσεις μαθημάτων (τρέχοντος εξαμήνου και οφειλομένων) κάνουν ΟΛΟΙ οι φοιτητές σε ΟΛΑ τα εξάμηνα.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Με την επιλογή Διπλωματικής εργασίας έχετε δικαίωμα απαλλαγής από δύο μαθήματα του Ζ΄ ή/και του Η΄ εξαμήνου.

Επομένως, όσοι βρίσκονται στο Ζ΄ εξάμηνο πρέπει να αποφασίσουν για τν επιλογή Διπλωματικής εργασίας. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο κατά το Ζ΄ ή το Η΄ εξάμηνο σπουδών.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε, απευθυνθείτε στη Γραμματεία.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ (Ε)

 

  • Μαθήματα Ελεύθερης Επιλογής  είναι τα μαθήματα που προσφέρονται από άλλα Τμήματα
  • Οι φοιτητές από το 2ο έτος φοίτησης και μετά έχουν τη δυνατότητα –εφόσον το επιθυμούν- να επιλέξουν μαθήματα που προσφέρονται από άλλα Τμήματα. Φοιτητής/τρια του Α' έτους δεν μπορεί να επιλέξει μάθημα άλλου Τμήματος.
  • Ο μέγιστος αριθμός μαθημάτων ελεύθερης επιλογής σε όλη τη διάρκεια σπουδών είναι δύο.
  • Προσοχή!! Τα μαθήματα των άλλων Τμημάτων πιστώνονται με τις μονάδες ECTS που ορίζει το Πρόγραμμα Σπουδών του αντίστοιχου Τμήματος.

 

Σε περίπτωση που δεν λάβετε σχετικό e-mail στην ακαδημαϊκή διεύθυνση (αριθμός‑μητρώου@uom.edu.gr) θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η δήλωση μαθημάτων και θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία.

 

 Παρακαλούμε εκτυπώνετε τις δηλώσεις σας.