Εξετάσεις της Τράπεζας της Ελλάδος για Ασφαλιστικούς Συμβούλους


Εξετάσεις της Τράπεζας της Ελλάδος για Ασφαλιστικούς Συμβούλους
Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, στις 16:00-17:00 στην αίθουσα Τηλεκπαίδευσης  θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση σχετικά με τις εξετάσεις που διενεργεί η Τράπεζα της Ελλάδος για την πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων για τη δραστηριότητα διανομής (αντ)ασφαλιστικών προϊόντων.

Με δεδομένα τα πολλά προβλήματα του δημόσιου ασφαλιστικού συστήματος στη χώρα μας, το μέλλον για την ιδιωτική ασφαλιστική αγορά μοιάζει γεμάτο προκλήσεις. Τα μεγέθη του κλάδου αναμένεται να γνωρίσουν γεωμετρικούς ρυθμούς ανάπτυξης κάτι το οποίο έχει ήδη στρέψει τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στην εξεύρεση νέου ανθρώπινου δυναμικού.

Η Τράπεζα της Ελλάδος, ως εποπτεύουσα αρχή της ιδιωτικής ασφαλιστικής αγοράς, διενεργεί εξετάσεις για την πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων για τη δραστηριότητα διανομής (αντ)ασφαλιστικών προιόντων στη Θεσσαλονίκη στις 7 και 8 Δεκεμβρίου.

Την ενημέρωση θα κάνει ο κος Χρυσάφης Τρούλλος, Ασφαλιστικός Σύμβουλος της ΝΝ, απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Παν/μίου Μακεδονίας. 

Παρακάτω θα βρείτε τον σύνδεσμο για την διαδικασία και την υποβολή της αίτησης συμμετοχής στις εξετάσεις:

https://www.bankofgreece.gr/enimerosi/grafeio-typoy/anazhthsh-enhmerwsewn/enhmerwseis?announcement=4a2848e3-10f0-4bd2-94f9-7d0e8152b908

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font