Προσεχής ορκωμοσία του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής: Τετάρτη 18/12/2019


Η Ορκωμοσία του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 18/12/2019 στο Αμφιθέατρο Τελετών (ισόγειο).

Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την ώρα διεξαγωγής της τελετής.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα κατατεθούν στη Γραμματεία του Τμήματος (και ταχυδρομικά) από Τρίτη 19/11/2019 έως και Τετάρτη 27/11/2019.

1. Αίτηση Ορκωμοσίας

2. Βιβλιάριο Σπουδών (εάν υπάρχει –αφορά φοιτητές με Α.Μ…./09 και παλαιότερους)

3. Ακαδημαϊκή Ταυτότητα ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ-ΠΑΣΟ ΘΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΤΕ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

4. Ηλεκτρονική αίτηση προς τη Βιβλιοθήκη για έλεγχο εκκρεμοτήτων προς αυτήν και τον ΕΥΔΟΞΟ (http://www.lib.uom.gr/index.php/el/aitisi-elegxou-mi-ekkremotitas?view=form). Σε περίπτωση εκκρεμότητας, αυτή θα πρέπει να διευθετηθεί με τη Βιβλιοθήκη ώστε να μπορέσει να εκδοθεί η σχετική βεβαίωση μη εκκρεμότητας.

5. Αποδεικτικό κατάθεσης 18€ για την έκδοση παπύρου στην Τράπεζα Πειραιώς Αριθμός Λογαριασμού : 5202-070107-503, ΙΒΑΝ: GR81 0172 2020 0052 0207 0107 503

6. Βιβλιάριο Υγείας (εάν υπάρχει)

7. Κάρτα σίτισης (εάν υπάρχει)

ΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΥΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΠΤΥΧΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ  ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ.

ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΑΙΤΗΘΟΥΝ  ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΤΥΧΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΗΜΜΕΝΗ ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΝΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

Να υπενθυμίσουμε ότι κατά την διάρκεια της τελετής απαγορεύονται αυστηρά οι κόρνες αερίου, οι πυρσοί, η ρίψη κομφετί και γενικά η χρήση κάθε αντικειμένου, που είναι επικίνδυνο για την ασφάλεια των παρισταμένων (κίνδυνος πυρκαγιάς, βραχυκυκλώματος κλπ.), προκαλεί ενόχληση και αντίκειται στην οφειλόμενη ακαδημαϊκή ευπρέπεια. Σε αντίθετη περίπτωση θα διακοπεί η τελετή.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας για την καλύτερη κατά το δυνατό διεξαγωγή της τελετής ορκωμοσίας.

 

Από τη γραμματεία

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font