To Πανεπιστήμιο Μακεδονίας συμμετέχει στην 18η Έκθεση Κόμικς και Επιτραπέζιων Παιχνιδιών του Comic Ν’Play


To Πανεπιστήμιο Μακεδονίας συμμετέχει  στην 18η Έκθεση Κόμικς και Επιτραπέζιων Παιχνιδιών του Comic Ν’Play

COMIC N’ PLAY 2019

To Πανεπιστήμιο Μακεδονίας συμμετέχει και φέτος στην 18η Έκθεση Κόμικς και Επιτραπέζιων Παιχνιδιών του Comic Ν’Play που διοργανώνει η Ένατη Διάσταση, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύλλογο Φίλων Ιστορίας & Παιχνιδιών Στρατηγικής (Ε.Σ.Φ.Ι.Π.Σ) στις 22, 23 και 24 Νοεμβρίου 2019, στη Αποθήκη Γ', ΟΛΘ. Mια πολύμορφη εκδήλωση γεμάτη κόμικς και επιτραπέζια παιχνίδια, bazaar ελληνικών, ξενόγλωσσων και μεταχειρισμένων εκδόσεων κόμικς, έκθεση αυτοχρηματοδοτούμενων εκδόσεων, πρωτότυπα έργα, εξειδικευμένους στα κόμικς εκδοτικούς οίκους, εργαστήρια και επιτραπέζια παιχνίδια με διαγωνισμούς με έπαθλα για τους επισκέπτες.

Τον πολύμορφο χαρακτήρα της μακροβιότερης αυτής διοργάνωσης εμπλουτίζει ως προς τον χαρακτήρα κοινωνικής ευθύνης η συμβολική παρουσία στα εγκαίνια της φετινής διοργάνωσης των σεφ Ηλία Μαμαλακη και Φίλιππου Μπαντή, που θα μοιραστούν με τους επισκέπτες του φετινού ComicN’ Play τις γεύσεις τους κατευθείαν μέσα από το άλμπουμ κόμικς «Χορτάστε με την Ψυχή σας», τα έσοδα της οποίας υποστηρίζουν τους σκοπούς του σωματείου «Παιδικά Χωριά SOS-Eλλάδος», ενώ ο απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας συγγραφέας και ακτιβιστής Δημήτρης Αντωνίου, θα μιλήσει για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων στην χώρα μας και θα μοιράσει δωρεάν 500 αντίτυπα του άλμπουμ κόμικς «Λέμε STOP στην Οδική Ανασφάλεια» στα πλαίσια μιας ειδικής παρουσίασης, το απόγευμα του Σαββάτου 23 Νοεμβρίου.

Στην έκθεση συμμετέχουν με διεξαγωγή έρευνας η ομάδα φοιτητών του μαθήματος Μάρκετινγκ υπηρεσιών του Τμήματος ΟΔΕ υπό την επίβλεψη του καθηγητή κ. Χρήστου Α. Βασιλειάδη καθώς και ο σύλλογος φοιτητών ΠαΜαΚ και η AIESEC.


Όπως κάθε χρόνο, η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη και τα έργα που θα φιλοξενηθούν θα συγκεντρωθούν στον ομώνυμο κατάλογο έκθεσης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε:
την επίσημη ιστοσελίδα: https://www.comic-n-play.gr
την επίσημη σελίδα στο f/b:https://www.facebook.com/comicnplay.gr

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font