BUSINESS ANALYTICS CHALLENGES


Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Αναλυτική των Επιχειρήσεων και Επιστήμης των Δεδομένων (MBADS) και το Εργαστήριο Ποσοτικών Μεθόδων και Ανάλυσης Αποφάσεων (QMeDA Lab), σας προσκαλούν σε ομιλία στο πλαίσιο του κύκλου παρουσιάσεων με γενικό τίτλο: «Business Analytics Challenges» «Digital Analytics - Making Data Worthwhile» Ομιλητής: Θεοδόσης Δαμιανάκης, Analytics Specialist

Η εταιρεία baresquare δραστηριοποιείται στον χώρο των Data Analytics προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις όσον αφορά τη συλλογή και επεξεργασία ψηφιακών δεδομένων, έχοντας παράλληλα αναπτύξει το δικό της λογισμικό ανάλυσης δεδομένων. Ιδρύθηκε το 2007 και τα γραφεία της βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και στο Λονδίνο. Πελάτες της είναι μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού, όπως η Sony Electronics, η Siemens και η Εuroleague.

Το μότο της εταιρείας είναι “Making Data Worthwhile”. Η ομιλία θα επικεντρωθεί στα εξής θέματα: Baresquare company profile, Digital analytics introduction, Digital analyst profile, Typical digital analytics project outline, Case studies (Description – Challenges – Solution).

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας, θα ακολουθήσει συζήτηση.

Ημέρα: Τρίτη, 26/11/2019 Ώρα: 19:15 – 20:30

Τόπος: Αίθουσα Συνεδρίων Πανεπιστημίου Μακεδονίας, 1ος όροφος, (έναντι Κέντρου Υπολογιστών και Δικτύων)

file:///C:/Users/user/Downloads/Business-Analytics-Challenges-Baresquare-26-11-2019%20(1).pdf

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font