Με το Σώμα Φίλων ΑμεΑ «Δράση για το Κάτι Άλλο» η Χριστουγεννιάτικη γιορτή


Με το Σώμα Φίλων ΑμεΑ «Δράση για το Κάτι Άλλο» η Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Θεσσαλονίκη, Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019

Δύο ενημερωτικές προσομοιώσεις οπτικής και κινητικής αναπηρίας, ανοιχτές για το κοινό, θα περιλαμβάνει η φετινή Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, -μεθαύριο Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 στη 1 μ.μ. στο ισόγειο (φουαγιέ) του Ιδρύματος-, η οποία φέτος διοργανώνεται με σκοπό να ενισχυθεί το Σώμα Φίλων ΑμεΑ «Δράση για το Κάτι Άλλο».

Τα χαμόγελα και τις ευχές που ανταλλάσσονται απλόχερα κάθε χρόνο μεταξύ φοιτητών, καθηγητών και εργαζομένων κατά την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, θα μοιραστεί φέτος η κοινότητα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και με ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, που σκοπό έχει να δημιουργήσει κάτι ισότιμο και διαφορετικό στο επίπεδο της φροντίδας ατόμων με αναπηρία.

Τα μέλη του σωματείου «Δράση για το κάτι άλλο» θα βρίσκονται στο χώρο του Πανεπιστημίου για να διαθέσουν χειροποίητα Χριστουγεννιάτικα στολίδια και γούρια, ενώ, παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν και οι δύο ενημερωτικές προσομοιώσεις οπτικής και κινητικής αναπηρίας. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του σωματείου.

Την εκδήλωση θα συνοδεύσει το χορωδιακό σύνολο του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από όλο τον κόσμο, υπό την επιμέλεια της επίκουρης καθηγήτριας Αγγελικής Καθαρίου, σε μουσική διδασκαλία της ακαδημαϊκής υποτρόφου Μαρίας Μελιγκοπούλου και μουσική διεύθυνση της Ζωής Ευαγγελοπούλου και της Σταυρούλας Βασιλακάκη.

Πρόσκληση

Πρόσκληση

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font