Οι Πρυτανικές Αρχές στην Τελετή Λήξης της 4ης Πανελλήνιας Μαθητικής Προσομοίωσης Επιτροπών του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου "Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη"


Οι Πρυτανικές Αρχές στην Τελετή Λήξης της 4ης Πανελλήνιας Μαθητικής Προσομοίωσης Επιτροπών του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11:30 π.μ. διεξήχθη στο Περίπτερο 12 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης η Τελετή Λήξης της 4ης Πανελλήνιας Μαθητικής Προσομοίωσης Επιτροπών του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου "Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη".

Το "Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη", αποτελεί μια προσομοίωση οργάνων του ΟΗΕ σε επίπεδο Γυμνασίων-Λυκείων, κυρίως στην αγγλική γλώσσα. Οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το περιεχόμενο των Συμβάσεων, να μάθουν όλες και όλοι τα δικαιώματα που εγγυώνται οι παγκόσμιες αυτές Συμβάσεις, να γνωρίσουν τα δικαιώματά τους και να σεβαστούν τα δικαιώματα των άλλων.

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας εκπροσώπησε και απηύθυνε χαιρετισμό η Αντιπρύτανης Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Καθηγήτρια Ευγενία Αλεξανδροπούλου.

ΜΡΔ-2

ΜΡΔ-2

ΜΡΔ-3

ΜΡΔ-3

ΜΡΔ-4

ΜΡΔ-4

ΜΡΔ-5

ΜΡΔ-5

ΜΡΔ-6

ΜΡΔ-6

ΜΡΔ-7

ΜΡΔ-7