Αναδάσωση στο Τριάδι την Κυριακή 23/2!


Αναδάσωση στο Τριάδι την Κυριακή 23/2!

Ημερομηνία Έναρξης
2020-02-23 09:30:00

Ημερομηνία Λήξης
2020-02-23 00:00:00

Την επόμενη Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, στις 9:30 η Περιβαλλοντική Ομάδα ΠαΜακ και η Περιβαλλοντική Ομάδα ΑΠΘ, με την Διεύθυνση Αναδασώσεων Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνουμε μια μεγάλη αναδάσωση! Η δράση θα γίνει σε δημοτική δασική έκταση στο Τριάδι, που βρίσκεται δίπλα στην Θέρμη, λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη (στο ίδιο σημείο που είχε γίνει και πέρυσι – δες και χάρτη στα σχόλια).

το σημείο της δενδροφύτευσης, περσινή φώτο
Θα φυτέψουμε πεύκα, κυπαρίσσια και δενδρολίβανα σε μια όμορφη έκταση που γίνονται προσπάθειες να ξαναγίνει δασική. Οι δασολόγοι της Διεύθυνσης Αναδασώσεων θα είναι εκεί για να μας κατευθύνουν. Ο εξοπλισμός και το φυτικό υλικό παρέχεται από τους διοργανωτές, αλλά καλό θα είναι να έχουμε μαζί μας νερό, κάποιο σνακ, ζεστά ρούχα και αν έχουμε γάντια. Δεν απαιτείται κάποια ιδιαίτερη γνώση ή εμπειρία.

Η μετακίνησή μας εκεί θα γίνει με ένα ή (αν χρειαστεί) δύο δικά μας πούλμαν.
Κόστος: 2 ευρώ ανά άτομο, για να καλύψουμε το έξοδο των λεωφορείων. Τα χρήματα θα τα μαζέψουμε εκείνη την ώρα.

Το ραντεβού μας είναι την Κυριακή 23/2 στις 9:30, στην κεντρική είσοδο του ΠαΜακ. Επιστροφή κατά τις 14:00 με τον ίδιο τρόπο.

Κράτηση θέσεων: Για να δηλώστε την συμμετοχή σας και να κρατήστε μια θέση στο πούλμαν θα πρέπει να δηλώσετε το ονοματεπώνυμο και ένα τηλέφωνό σας στο email: aris_xatz@yahoo.com ή στο FB (Aris Chatzinikolaou). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η συμμετοχή είναι ανοιχτή για όλες και όλους, οπότε μπορείτε να το προωθήσετε και να καλέσετε όσους θέλετε. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να καλέστε στο 6945588266.

FB event: ΕΔΩ

Τα λέμε από κοντά την Κυριακή 23/2, στις 9:30, στο ΠαΜακ!

Περιβαλλοντική Ομάδα ΠαΜακ
Περιβαλλοντική Ομάδα ΑΠΘ

ΥΓ: Σε περίπτωση κακοκαιρίας θα υπάρξει έγκαιρα ειδοποίηση για αναβολή της δράσης στο FB event.

ΥΓ2: Αν κάποιος/α θέλει να έρθει με τον ΟΑΣΘ, το λεωφορείο νο67 (ΙΚΕΑ-Τριάδι) κάνει στάση δίπλα στα κοιμητήρια, όπου και θα βρίσκεται άνθρωπος του Δήμου για να μας κατευθύνει.
Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font