Πρόγραμμα εκδηλώσεων και βιωματικών εργαστηρίων Γραφείου Διασύνδεσης


Πρόγραμμα εκδηλώσεων και βιωματικών εργαστηρίων Γραφείου Διασύνδεσης

Προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου.

 
Σας ενημερώνουμε ότι το Γραφείο Διασύνδεσης διοργανώνει/συντονίζει για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 τις ακόλουθες εκδηλώσεις:
  • "ΜΑΘΑΙΝΩ πριν ΣΠΟΥΔΑΣΩ" (24-25.2.2020): ενημερωτική εκδήλωση για τις σπουδές και γενικότερα τη φοίτηση στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Η εκδήλωση είναι κλειστή αλλά θα μεταδωθεί ζωντανά στο κανάλι:  
    https://www.youtube.com/channel/UCjye21sR4w7bEf2T72JWFCw/live
  • Βιωματικό εργαστήριο ανάπτυξης δεξιοτήτων (CMS.3f):"Διαφορετικότητα στον χώρο εργασίας: Work where you belong. Diversity, more than a success story!" (19.2.2020). Απόφοιτος του Πανεπιστημίου μας, που εργάζεται σε μεγάλη διεθνή εταιρία, θα μιλησεις για το πλεονέκτημα της διαφορετικότητας στο εργασιακό περιβάλλον.Λόγω μεγάλης ζήτησης θα υπάρξει ζωντανή μετάδωση: https://www.youtube.com/channel/UCjye21sR4w7bEf2T72JWFCw/live
  • Βιωματικό εργαστήριο ανάπτυξης δεξιοτήτων (CMS,3i): "Η "αξία" της Συναισθηματικής Νοημοσύνης στο εργασιακό περιβάλλον" (26.2.2020)
  • Βιωματικό εργαστήριο ανάπτυξης δεξιοτήτων (CMS.3e): "Διαχείριση κρίσεων-συγκρούσεων στο εργασιακό περιβάλλον" (4.3.2020). Το συγκεκριμένο εργαστήριο προσφέρεται από τις συμβουλευτικές υπηρεσίες της ΙΝΕ-ΓΕΣΕΕ και είναι ανοικτό και για το ανθρώπινο δυναμικό του ιδρύματος.
  • Deloitte Career Day (5.3.2020): Παρουσίαση των θέσεων εργασίας που προσφέρει άμεσα η συγκεκριμένη διεθνής εταιρία και συνεντεύξεις με υποψηφίους
  • Ετήσιο Συνέδριο Φοιτητών "CREATE YOUR FUTURE" (11.3.2020): Μία συνδιοργάνωση του Συλλόγου Φοιτητών και του Γραφείου Διασύνδεσης με θέματα: α) επιχειρηματικότητα και β) τα χαρακτηριστικά του ιδανικού υποψηφίου στη σύγχρονη αγορά εργασίας. 
  • Βιωματικό εργαστήριο ανάπτυξης δεξιοτήτων (CMS.2c): "Διαμόρφωση προσωπικού πλάνου αναζήτησης εργασίας" (29.4.2020)
  • Σεμινάρια  για την προετοιμασία του Βιογραφικού Σημειώματος  και τη διαχείρηση της Συνέντευξης επιλογής (6,7 και 8.5.2020)
  • ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2020 (14-15.5.2020): Η μεγαλύτερη ετήσια συνάντηση τελειόφοιτων και απόφοιτων του πανεπιστημίου μας, με περισσότερες από 60 ελληνικές και διεθνείς εταιρίες που αναζητούν προσωπικό.
Οι πληροφορίες και η διαδικασία αίτησης στις παραπάνω εκδηλώσεις ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα του Γραφειου Διασύνδεσης, λίγες ημέρες πριν την υλοποίηση κάθε εκδήλωσης.

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font