ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ - ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ


ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

 

 ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ Α’ 55 /11-3-2020 ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΘ. 16/18-03-2020 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 26/03/2020.

 - ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ COMPUS ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ E-MAIL ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

 - ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΩΡΟΛΟΓΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2019 – 2020 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

 - ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΑΣΚΗΣΕΙΣ, ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ COMPUS. ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟ COMPUS ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Κ.Κ. ΚΑΡΑΤΖΙΔΗ ΣΤΡΑΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ: kstratos@uom.edu.gr, και ΠΑΤΑΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ: apatak@uom.edu.gr.

 -  ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ. ΤΑ E-MAIL ΤΩΝ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

 

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ:

 

1. ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΟ “Google Meet”  http://meet.google.com 

 2. ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ/ΟΥΣΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΤΟ E-MAIL ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ COMPUS ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ.

 3.  ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ‘ΚΛΙΚ’ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ “ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΤΩΡΑ” ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ.

 4. ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΗΧΕΙΑ ΣΤΟΝ Η/Υ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ.

 

 

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

 

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ