ΕΠ - Επικοινωνία με τη Γραμματεία ΕΠ την εποχή του κοροναϊού


Σας ενημερώνουμε ότι τα ερωτήματα - αιτήματα που υποβάλλονται πλέον μέσω email έχουν αυξηθεί δραματικά. Στη Γραμματεία έχει φυσική παρουσία καθημερινά μόνο ένας υπάλληλος την ημέρα, ενώ ο καθένας τους έχει διαφορετική θέση και αντικείμενο εργασίας. Για να μην παρατηρούνται καθυστερήσεις στην ικανοποίηση των αιτημάτων σας, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε, πριν υποβάλετε το ερώτημά σας, να ανατρέχετε προηγουμένως στην ιστοσελίδα του Τμήματος https://www.uom.gr/dai, στα παρακάτω:
  • Στην ενότητα Προπτυχιακές Σπουδές, όπου σε όλα τα links υπάρχουν άφθονες πληροφορίες που απαντούν σε όλα τα ερωτήματά σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να τις μελετήσετε.
  • Στην ενότητα Διαδικασίες-Έντυπα, επιλέγετε το έντυπο που σας ενδιαφέρει, το συμπληρώνετε και το αποστέλλετε με email από τον ακαδημαϊκό σας λογαριασμό.
  • Τέλος, στα Τα νέα του Τμήματος, ανακοινώνονται όλα τα τρέχοντα θέματα.
Στο εξής, ερωτήματα για τα οποία υπάρχουν έτοιμες απαντήσεις στο website του Τμήματος, δεν θα απαντώνται, ή θα απαντώνται με καθυστέρηση.
 
Ειδικά για τα διαδικτυακά μαθήματα, θα πρέπει να απευθύνεστε στους διδάσκοντες, αφού προηγουμένως αναζητήσετε πληροφορίες στο CoMPUs, στις Ανακοινώσεις.
 
Επιπλέον, η περίοδος δηλώσεων μαθημάτων οδεύει προς το τέλος της και καλό θα ήταν να κάνετε όλοι έναν έλεγχο ότι υπάρχουν τα μαθήματα που θεωρείτε ότι δηλώσατε. Όταν λάβουμε μήνυμα από τον ΕΥΔΟΞΟ για τα συγγράμματα, θα σας ενημερώσουμε αμέσως.
 
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και ελπίζουμε στη συνεργασία σας.