Συμβολή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη μάχη εναντίον του COVID-19


Συμβολή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη μάχη εναντίον του COVID-19

Σε αυτήν την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, τόσο σε εθνικό όσο και παγκόσμιο επίπεδο, είναι αδιαμφισβήτητη η σημαντική προσφορά και ο καθημερινός αγώνας του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας μας για την αντιμετώπιση της νόσου Covid-19.

Ως ενεργά μέλη μιας ακαδημαϊκής κοινότητας που συνδέεται άρρηκτα με την κοινωνία και στοχεύοντας στη διασφάλιση της υγείας, τόσο των δικών μας ανθρώπων όσο και των συμπολιτών μας, ομόφωνα η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας αποδέχτηκε πρόταση του Πρύτανη να ξεκινήσει μια συλλογική πρωτοβουλία προκειμένου να ενισχυθούν οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των νοσοκομείων αναφοράς ΑΧΕΠΑ και Γ.Ν. Παπανικολάου συμβάλλοντας με την άμεση προμήθεια απαραίτητου ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού.

Η προμήθεια των απαραίτητων υλικών κρίνεται επείγουσα στην παρούσα φάση, γι’ αυτό το λόγο δίνουμε τη δυνατότητα στον καθένα από εμάς να συνεισφέρει ό,τι μπορεί έως τη Μ. Παρασκευή 17 Απριλίου 2020, ώστε να υπογραφεί σύμβαση μεταξύ του Πανεπιστημίου μας και των δύο νοσοκομειακών Ιδρυμάτων.

Για τη δωρεά σας μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό (αναγράφοντας ως αιτιολογία «Προσφορά Πανεπιστημίου Μακεδονίας») ενώ θα διατηρείτε το δικαίωμα ενημέρωσης για τον ακριβή προορισμό διάθεσης του συνολικού ποσού.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN:  GR26 0172 2020 0052 0209 9405 694

Κάθε ευρώ αποτελεί βοήθεια !

 

Σας ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε να βγούμε νικητές από αυτήν την μάχη.

 

Από την Πρυτανεία

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font