ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020


Οι εξετάσεις μαθημάτων της περιόδου Σεπτεμβρίου ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 θα πραγματοποιηθούν από 31/08/2020 έως 03/10/2020.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις διαδικασίες/αποφάσεις όπως και το Πρόγραμμα Εξετάσεων με Εξ Αποστάσεως Μεθόδους Σεπτεμβρίου 2020 του Τμήματος Οικονομικών  Επιστημών  στον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.uom.gr/eco/programmata-eksetaseon

Τονίζουμε ότι:

  1. Πρέπει να παρακολουθείτε τακτικά τις ανακοινώσεις του Τμήματος στην ιστοσελίδα και στο students’web
  2. Φοιτητές οι οποίοι δηλώνουν αδυναμία συμμετοχής σε εξέταση με εξ αποστάσεως μεθόδους λόγω ανωτέρας βίας, εάν τέτοια αποδεδειγμένα υπάρχει λόγω έλλειψης των απαραίτητων τεχνολογικών προϋποθέσεων και υποδομών πρέπει να αποστείλουν στη Γραμματεία του Τμήματος σχετική Υπεύθυνη Δήλωση το αργότερο 27-8-2020 προκειμένου να προσέλθουν σε χώρο του Πανεπιστημίου στον οποίο θα διατίθεται ο απαιτούμενος εξοπλισμός και θα πληροί τις προδιαγραφές του ΕΟΔΥ. 
  3. Θα πρέπει να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας στα μαθήματα που θα εξεταστείτε στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου στον παρακάτω σύνδεσμο (https://openeclass.uom.gr) μέχρι τις 28/8/2020.
  4. Υπενθυμίζουμε ότι η εγγραφή στο e-class αφορά μόνο στη διαδικασία συμμετοχής σας στις εξετάσεις και δεν υποκαθιστά σε καμία περίπτωση την δήλωση μαθημάτων, που οφείλει ο κάθε φοιτητής να έχει πραγματοποιήσει στην αρχή του χειμερινού και του εαρινού εξαμήνου, ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις των μαθημάτων που οφείλει.
  5. Προκειμένου να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά την ημέρα των εξετάσεων θα πρέπει να έχετε διασφαλίσει με δική σας ευθύνη, σταθερή σύνδεση internet καθ' όλη τη διάρκεια της εξέτασης.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι οι διοικητικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου θα παραμείνουν κλειστές για το χρονικό διάστημα από 3-8-2020 έως και 21-8-2020, σύμφωνα με την απόφαση της Συγκλήτου και του Π.Σ. και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και να παραμένετε υγιείς.

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font