Αρχίζουν σήμερα οι συνεντεύξεις επιλογής υποψηφίων του προγράμματος «Παιδιά του Σήμερα, Ηγέτες του Αύριο»


Αρχίζουν σήμερα οι συνεντεύξεις επιλογής υποψηφίων του προγράμματος «Παιδιά του Σήμερα, Ηγέτες του Αύριο»

Θεσσαλονίκη, Δευτέρα  14 Σεπτεμβρίου 2020

Αρχίζουν σήμερα Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 οι συνεντεύξεις επιλογής υποψηφίων για τον όγδοο κύκλο του προγράμματος «Diploma in Leadership Skills: Παιδιά του Σήμερα, Ηγέτες του Αύριο» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν, κατόπιν συνεννόησης, στους χώρους του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και για φέτος θα επιλεγούν να συμμετάσχουν 20 μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου από όλη τη Θεσσαλονίκη.

 Το πρόγραμμα το οποίο συνεχίζει για όγδοη χρονιά, έχει στόχο αφενός να εντοπίσει εφήβους με ευρύτητα πνεύματος και αφετέρου να καλλιεργήσει τις δυνατότητές τους, έτσι ώστε να γίνουν μοχλοί αλλαγών στην επιστήμη, την πολιτική, τις επιχειρήσεις και την οικογένεια. Επιστημονικά υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Dr. Anthony Montgomery.

 Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων τηρείται σειρά προτεραιότητας για τη συνέντευξη επιλογής των συμμετεχόντων. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον αριθμό 2310-891.308 κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα και με e-mail στο: childrenleaders@uom.edu.gr