ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2020-2021


ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2020-2021

Σας καλωσορίζουμε στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικήςκαι σας παραθέτουμε ορισμένες χρήσιμες οδηγίες, οι οποίες ευελπιστούμε να βοηθήσουν στην ολοκλήρωση της εγγραφής σας στο Τμήμα μας.

Η ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής, αφού συμπληρωθεί, θα πρέπει να εκτυπωθεί ή να αποθηκευτεί ως αρχείο.

  • Για τους επιτυχόντες άλλων κατηγοριών (π.χ. αλλοδαποί, ομογενείς κ.α.) υπάρχουν ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του Τμήματος.

  • Μετά την ηλεκτρονική σας εγγραφή στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων θα ακολουθήσει η εγγραφή σας στο Τμήμα, η οποία θα γίνει σε ειδική πλατφόρμα του Πανεπιστημίου, ηλεκτρονικά, χωρίς την προσέλευσή σας στο Τμήμα. Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση για τα δικαιολογητικά εγγραφής που θα απαιτηθούν και ο σύνδεσμος στον οποίο θα γίνει η εγγραφή σας.

  • Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ, ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ E-MAIL, ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Κ.Α.

  • ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ https://www.uom.gr/ : ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ.

  • ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

  • Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ
    Τηλ.: 2310 891 607 /441
    Fax: 2310 891 278
    Email: finsecr@uom.edu.gr

 

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font