Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής: Ενημέρωση πρωτοετών φοιτητών (ακαδ.έτος 2020-2021)


Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής: Ενημέρωση πρωτοετών φοιτητών (ακαδ.έτος 2020-2021)

Σας καλωσορίζουμε στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής και σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

Α) ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ: Μετά την ηλεκτρονική σας εγγραφή στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων θα ακολουθήσει η εγγραφή σας στο Τμήμα, μόλις έρθουν οι καταστάσεις από το Υπουργείο, η οποία θα γίνει σε ειδική πλατφόρμα του Πανεπιστημίου, ηλεκτρονικά, χωρίς την προσέλευσή σας στο Τμήμα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση για τα δικαιολογητικά εγγραφής που θα απαιτηθούν και ο σύνδεσμος στον οποίο θα γίνει η εγγραφή σας. Αμέσως μετά θα λάβετε τον Αριθμό Μητρώου Φοιτητή/τριας και το φοιτητικό σας e-mail με το οποίο θα επικοινωνείτε με τη Γραμματεία του Τμήματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση: finsecr@uom.edu.gr.

Β) ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ: Η Γραμματεία του Τμήματος θα ανακοινώσει στην ιστοσελίδα του Τμήματος οδηγίες σχετικά με τη φοίτησή σας στο Τμήμα (έκδοση φοιτητικής ταυτότητας-πάσο, έκδοση πιστοποιητικών κ.α.).

Γ) ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 12/10/2020. Το ωρολόγιο πρόγραμμα διδασκαλίας θα το αναζητήσετε στην ιστοσελίδα του Τμήματος στο σημείο φοιτητικά-ωρολόγιο πρόγραμμα. Για το ωρολόγιο πρόγραμμα θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font