ΠΑΡΑΤΑΣΗ: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΕΞΑΜΗΝΩΝ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2020-2021


ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΕΞΑΜΗΝΩΝ ΕΩΣ ΤΙΣ 31/10/2020

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 31/10/2020

Οι φοιτητές οφείλουν στην αρχή κάθε εξαμήνου να κάνουν δήλωση μαθημάτων σε ημερομηνίες οι οποίες καθορίζονται από την Κοσμητεία της Σχολής. Στη δήλωση θα πρέπει να συμπεριλάβουν τα μαθήματα που θα παρακολουθήσουν κατά το τρέχον ακαδημαϊκό εξάμηνο. Οι φοιτητές έχουν την υποχρέωση να ολοκληρώνουν τις δηλώσεις μαθημάτων μέσα στις προθεσμίες που τίθενται.

Όταν οι φοιτητές δεν δηλώσουν ένα μάθημα, δεν μπορούν να λάβουν μέρος στις αντίστοιχες εξετάσεις και δεν δικαιούνται να πάρουν συγγράμματα. Η επιλογή της κατεύθυνσης σπουδών, γίνεται στην αρχή του Ε' εξαμήνου.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2020 -2021 οι δηλώσεις μαθημάτων χειμερινών εξαμήνων (Α’Γ’Ε’ και Ζ’) θα πραγματοποιηθούν :

ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ

 

Α` ΕΞΑΜΗΝΟ

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Α` ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.

 

Γ` ΕΞΑΜΗΝΟ

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Γ` ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΚΑΙ ΟΣΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ (ΧΡΩΣΤΟΥΝ) ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΣ 2019-2020 ΗΤΑΝ Α` ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΑ ΤΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.

 

Ε` ΕΞΑΜΗΝΟ

Στο τρίτο έτος των σπουδών τους, οι φοιτητές του Ε’ εξαμήνου δηλώνουν Κατεύθυνση.

Οι Κατευθύνσεις του Τμήματος είναι δύο(2):
-Λογιστική και Ελεγκτική
-Χρηματοοικονομική

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Ε` ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΡ.1. ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΔΥΟ( 2) ΜΑΘΗΜΑΤΑ.

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Ε` ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΡ.2. ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ( 2) ΜΑΘΗΜΑΤΑ.

Οι φοιτητές του Ε’ εξαμήνου αφού συμπληρώσουν το έντυπο δηλώσεων αριθ. 1 για την Κατεύθυνση Λογιστική και Ελεγκτική και το έντυπο δηλώσεων αριθ.2 για την Κατεύθυνση Χρηματοοικονομικής θα το αποστείλουν ηλεκτρονικά στο E-mail της Γραμματείας του Τμήματος :finsecr@uom.edu.gr

ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ
ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΡΙΘ.1 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ, ΑΡΙΘ. 2 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΡΙΘ.3 ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠΟΨΗ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΤΥΧΙΟΥ.

 

Ζ`ΕΞΑΜΗΝΟ

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Ζ` ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ, ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΡΙΘ. 1 ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΡΙΘ. 2 ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΔΥΟ (2) ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Οι φοιτητές του Z’ εξαμήνου αφού συμπληρώσουν το έντυπο δηλώσεων ανάλογα με την Κατεύθυνση στην οποία βρίσκονται θα το αποστείλουν ηλεκτρονικά στο E-mail της Γραμματείας του Τμήματος :finsecr@uom.edu.gr.
Επίσης, στο ίδιο E-mail θα ενημερώσουν τη Γραμματεία του Τμήματος για τυχόν αλλαγές και αντικαταστάσεις που επιθυμούν, προηγούμενων μαθημάτων επιλογής.

ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Ζ’ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

Α) ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Ζ`ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ,ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΟ Ε` ΕΞΑΜΗΝΟ, ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ αρ.3 ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ /ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΤΥΧΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

1.ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
2.ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Β) ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ Ζ` ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ, ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΟ Ε` ΕΞΑΜΗΝΟ, ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ αρ.3 ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ /ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΤΥΧΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤ` ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.

1.ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
2.ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

 

ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΗΛΩΣΕΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ (ΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ) ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ,
ΑΡΙΘ. 1. ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ
ΑΡΙΘ. 2 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΚΟΝΟΜΙΚΗΣ

Α) ΟΙ ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ , ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ αρ.3 ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ /ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ‘Η ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΘΜΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΤΥΧΙΟΥ ‘Η ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΤΥΧΙΟΥ.

1.ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
2.ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Β) ΟΙ ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΞΑΜΗΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ, ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ αρ.3 ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ /ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΤΥΧΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤ` ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.

1.ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
2.ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

 

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ TOY E’ Z’ ΕΞΑΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ.
Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ SΤUDENTS WEB ΔΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ – ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΑΡΙΘ. 1 Ή ΑΡΙΘ.2 Ή ΑΡΙΘ.3 ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ (ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ) ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟ Ε-MAIL ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: finsecr@uom.edu.gr.

ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020.

 

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font