ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2020-2021


Oι ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ (τρέχοντος εξαμήνου και οφειλομένων) του χειμερινού εξαμήνου του ακαδ. έτους 2020- 2021 θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά στο Students Web από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 έως και την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου2020.

Δηλώνονται ΜΟΝΟ τα μαθήματα των χειμερινών εξαμήνων. Αν δε δηλωθεί κάποιο μάθημα, τότε ο φοιτητής δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην εξεταστική του Ιανουαρίου 2021.

Οι επι πτυχίω φοιτητές που οφείλουν μόνο μαθήματα εαρινών εξαμήνων θα πρέπει να στείλουν κενή δήλωση, ώστε να ανανεωθεί η  εγγραφή τους στο τρέχον εξάμηνο.

Όσοι φοιτητές αντιμετωπίσουν πρόβλημα στη δήλωσή τους με μαθήματα που έχουν καταργηθεί, έχουν αλλάξει ονομασία ή κωδικό, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Αλλαγές μαθήματα μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο κατά την πρώτη εβδομάδα των δηλώσεων μαθημάτων, δηλαδή από Δευτέρα 12/10 μέχρι και Παρασκευή 17/10/2020. Μετά το πέρας της προθεσμίας αυτής καμία αλλαγή δεν θα γίνει δεκτή.

 

Για οποιαδήποτε αλλαγή μαθήματος , πριν κάνετε τη δήλωσή σας, θα πρέπει να απευθύνεστε πρώτα στη Γραμματεία.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Με την επιλογή Διπλωματικής εργασίας έχετε δικαίωμα απαλλαγής από δύο μαθήματα του Ζ΄ ή/και του Η΄ εξαμήνου.

Επομένως, όσοι βρίσκονται στο Ζ΄ εξάμηνο πρέπει να αποφασίσουν για την επιλογή Διπλωματικής εργασίας. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο κατά το Ζ΄ ή το Η΄ εξάμηνο σπουδών.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε, απευθυνθείτε στη Γραμματεία.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ (Ε)

 

  • Μαθήματα Ελεύθερης Επιλογής  είναι τα μαθήματα που προσφέρονται από άλλα Τμήματα
  • Οι φοιτητές από το 2ο έτος φοίτησης και μετά έχουν τη δυνατότητα –εφόσον το επιθυμούν- να επιλέξουν μαθήματα που προσφέρονται από άλλα Τμήματα. Φοιτητής/τρια του Α' έτους δεν μπορεί να επιλέξει μάθημα άλλου Τμήματος.
  • Ο μέγιστος αριθμός μαθημάτων ελεύθερης επιλογής σε όλη τη διάρκεια σπουδών είναι δύο.
  • Προσοχή!! Τα μαθήματα των άλλων Τμημάτων πιστώνονται με τις μονάδες ECTS που ορίζει το Πρόγραμμα Σπουδών του αντίστοιχου Τμήματος.

 Σε περίπτωση που δεν λάβετε σχετικό e-mail στην ακαδημαϊκή διεύθυνση (αριθμός‑μητρώου@uom.edu.gr) θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η δήλωση μαθημάτων και θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία.

Παρακαλούμε εκτυπώνετε τις δηλώσεις σας.

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font