Δηλώσεις Μαθημάτων Χειμερινών Εξαμήνων Ακαδημαϊκού Έτους 2020-2021


H Γραμματεία του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής πληροφορεί τους/τις φοιτητές/τριες του ότι σύμφωνα με απόφαση της Κοσμητείας από Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 έως και την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Θα πρέπει να γίνουν οι δηλώσεις μαθημάτων/εγγραφή για το Χειμερινό  εξάμηνο ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής Students Web

Προσοχή! Φροντίστε να Επιβεβαιώσετε ότι η δήλωσή σας έχει αποσταλεί. Αν η διαδικασία που Θα ακολουθήσετε θα είναι επιτυχής θα εμφανιστεί μήνυμα ότι η αποστολή της δήλωσης ολοκληρώθηκε και ακολούθως θα πρέπει να πατήσετε στο «η δήλωσή μου» και να ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ Οι φοιτητές θα πρέπει απαραίτητα να έχουν αντίγραφο της δήλωσης σε έντυπη μορφή το οποίο να έχει δημιουργηθεί μετά την ολοκλήρωση της αποστολής ώστε να είναι καλυμμένοι σε κάθε περίπτωση.

Οι επί πτυχίω φοιτητές/τριες που οφείλουν μόνο μαθήματα εαρινών  εξαμήνων ή οι φοιτητές που δεν επιθυμούν να εξεταστούν αυτό το εξάμηνο θα πρέπει να στείλουν κενή τη δήλωση, απλά για να γίνει η ανανέωση εγγραφής στο τρέχον εξάμηνο (στην περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με την εκτύπωση κενής δήλωσης ενημερώστε μέσω του φοιτητικού mail τη Γραμματεία (espsecr@uom.edu.gr).

Ο μέγιστος επιτρεπτός αριθμός μαθημάτων στη δήλωση είναι δώδεκα (12) μαθήματα.

ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΛΑ τα μαθήματα (& την πτυχιακή εργασία) δηλ και αυτά που δηλώνετε για πρώτη φορά αλλά και τα μαθήματα που δηλώσατε στο παρελθόν και στα οποία επιθυμείτε να εξεταστείτε στην εξεταστική του Ιανουαρίου 2021.

(Αν δεν δηλωθεί σε αυτή τη δήλωση κάποιο μάθημα δεν είναι δυνατό να εξεταστεί τον ερχόμενο Ιανουάριο ούτε βέβαια και στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου ). Ακόμη και αν προσέλθετε και γράψετε επιτυχώς στις εξετάσεις, δεν καταχωρείται βαθμός.

ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ (Ε)

  • Μαθήματα Ελεύθερης Επιλογής μπορούν να επιλέξουν οι φοιτητές από το 2ο έτος φοίτησης και έπειτα. Φοιτητής/τρια του Α' έτους δεν μπορεί να επιλέξει μάθημα ελεύθερης επιλογής.
  • Υπενθυμίζουμε ότι δε μπορεί να δηλωθεί ως μάθημα ελεύθερης επιλογής (Ε) μάθημα κορμού (Α & Β΄ εξαμήνου).
  • Μαθήματα επιλογής που είναι από την ΑΛΛΗ κατεύθυνση τα δηλώνετε ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά.
  • ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Γ' του Ε' και του Ζ΄ ΕΞΑΜΗΝΟΥ μπορούν να δηλώνουν μαθήματα ως ελεύθερης επιλογής ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Ή/και ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ (ΔΕΣ, ΟΔΕ, ΒΣΑΣ, ΜΕΤ) Προσοχή!! Τα μαθήματα των άλλων Τμημάτων πιστώνονται με τις ECTS που ορίζει το Πρόγραμμα Σπουδών του αντίστοιχου Τμήματος.

Γενικά για τα μαθήματα που θέλετε να δηλώσετε και δεν σας τα κατεβάζει καθόλου ή με την επιθυμητή ιδιότητα στο students web απευθύνεστε στη Γραμματεία πάλι μέσα στην ίδια προθεσμία (ΩΣ 26/10) για να τα δηλώσετε ΕΓΓΡΑΦΩΣ υπολογίζοντας και αυτά τα μαθήματα μέσα στα 12 μαθήματα που δικαιούστε να δηλώσετε.

Παρακαλούμε συμβουλευτείτε επίσης το Πρόγραμμα Σπουδών και τον Οδηγό Σπουδών.

 

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font