Υβριδική φέτος η Εβδομάδα Υποδοχής Πρωτοετών με εξ αποστάσεως και διά ζώσης εκδηλώσεις


Υβριδική φέτος η Εβδομάδα Υποδοχής Πρωτοετών με εξ αποστάσεως και διά ζώσης εκδηλώσεις

Θεσσαλονίκη, Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020

Τη σύγχρονη τεχνολογία και την ευρηματικότητα επιστρατεύει φέτος το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για να μπορέσει να διοργανώσει την καθιερωμένη ετήσια Εβδομάδα Υποδοχής Πρωτοετών του, με όλα τα μέτρα ασφαλείας που επιβάλλει η πανδημία και έτσι η Εβδομάδα θα περιλαμβάνει ηλεκτρονικό υλικό και εκδηλώσεις εξ αποστάσεως, αλλά και δράσεις διά ζώσης.

Στην πρώτη κατηγορία εντάσσονται μια πλήρης διαδραστική εικονική περιήγηση 360 μοιρών στους χώρους του Πανεπιστημίου, ένα ολοκληρωμένο πακέτο ηλεκτρονικού πληροφοριακού υλικού από τα Τμήματα και τις υπηρεσίες του Ιδρύματος, αλλά και ενημερωτικές ομιλίες σε ζωντανή σύνδεση.

Στη δεύτερη κατηγορία, διά ζώσης θα είναι και φέτος η βράβευση των πρωτευσάντων φοιτητών από τα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ, που εισήχθησαν με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στα Τμήματα του Πανεπιστημίου, αλλά και μια Live διαδικτυακή συναυλία.

Η Ενημερωτική Εβδομάδα, η οποία άρχισε σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου, περιλαμβάνει ηλεκτρονικά «ραντεβού» μεταξύ των πρωτοετών φοιτητών και των καθηγητών των Τμημάτων τους και επιπλέον ηλεκτρονικό υλικό που μπορούν να «κατεβάσουν» οι φοιτητές σχετικά με τις σπουδές τους από τις ιστοσελίδες των Τμημάτων.

Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κεντρική Ημερίδα Υποδοχής Πρωτοετών,  στην Αίθουσα Συνεδρίων, στον πρώτο όροφο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, η οποία θα μεταδοθεί από τον σύνδεσμο:  https://youtu.be/m5V0mjylGRs και περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

Πρόγραμμα

 

12:00 - 12:15

Χαιρετισμός από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας
Καθηγητή Στυλιανό Δ. Κατρανίδη

Χαιρετισμός από την Γραμματέα του Συλλόγου Φοιτητών
Μαγδαληνή Καραματίδου

 

12:20

Προβολή ενημερωτικού βίντεο με τις δραστηριότητες του Συλλόγου Φοιτητών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας των προηγούμενων ετών

 

12:30 - 13:00

Βράβευση των Πρωτευσάντων Φοιτητριών και Φοιτητών (ΓΕΛ & EΠΑΛ) και επίδοση τιμητικών επαίνων διά ζώσης

 

13:00 - 13:15

Διαδικτυακές Ομιλίες Αποφοίτων: Χριστίνα Δηματάτη (2001), Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού (HR Director) ARIVIA, μέλος της Upfield (member of Upfield) και Αργυρώ Κόκκινου (τελειόφοιτη 2020), HR Administrative Assistant, Στέλεχος Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, ARIVIA, μέλος της Upfield (member of Upfield) με Θέμα: Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: «Η παιδεία, καθάπερ ευδαίμων χώρα, πάντα τ’ αγαθά φέρει». (Σωκράτης)

 

13:30

Live διαδικτυακή συναυλία του Γιώργου Πασχαλιά

 

Για τη διά ζώσης εκδήλωση, η είσοδος θα επιτρέπεται μόνον στους άμεσα ενδιαφερόμενους (ομιλητές, πρωτεύσαντες, μουσικούς). Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας και οι αποστάσεις, ενώ οι μάσκες θα είναι υποχρεωτικές.

Το πρόγραμμα των ενημερωτικών εκδηλώσεων της εβδομάδας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το βρουν στις ιστοσελίδες των Τμημάτων τους ή εναλλακτικά στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο, ο οποίος ανανεώνεται  διαρκώς: http://tiny.cc/p5dzsz

Λήψη Αρχείων / Downloads
Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font