Διαδικτυακή Ορκωμοσία τΜΕΤ


Διαδικτυακή Ορκωμοσία τΜΕΤ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η προγραμματισμένη ορκωμοσία του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης ορίστηκε για την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 στις 11:00 π.μ.

Η διαδικασία θα γίνει εξ ολοκλήρου ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ. Αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο διεξαγωγής της τελετής θα δοθούν σε  επόμενη ανακοίνωση.

Όσοι  επιθυμείτε  να ορκιστείτε θα πρέπει μέχρι την Κυριακή 15 Νοεμβρίου:

1. Να βεβαιωθείτε ότι έχετε τακτοποιήσει τυχόν εκκρεμότητες στην καρτέλα σας (π.χ.  μαθήματα που πρέπει να διαγράψετε). Αν χρειαστεί στείλτε  email στην γραμματεία.

2. Να συμπληρώσετε την αίτηση ορκωμοσίας που βρίσκεται στο site του τμήματος και να την αποστείλετε  ηλεκτρονικά  στην  γραμματεία στο  msasecr@uom.edu.gr

3. Να καταθέσετε επίσης στη γραμματεία

  • την ακαδημαϊκή σας ταυτότητα
  • το βιβλιάριο σπουδών (εάν υπάρχει)
  • την κάρτα σίτισης (εάν υπάρχει)
  • το βιβλιάριο υγείας (εάν υπάρχει)

Σχετικά με τον τρόπο που θα καταθέσετε τα δικαιολογητικά, λόγω lock down και όλων των απαγορεύσεων που αυτό επιφέρει, μπορείτε να τα στείλετε ταχυδρομικά (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης, Εγνατία 156, 54636, Θεσσαλονίκη). Σε περίπτωση απώλειας της ακαδημαϊκής σας ταυτότητας, μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικά υπεύθυνη δήλωση  όπου θα βεβαιώνετε ότι την έχετε χάσει. (έντυπο υπεύθυνης δήλωσης μπορείτε να βρείτε στο site του τμήματος στα φοιτητικά-έντυπα αιτήσεων)

4.Να υποβάλετε ηλεκτρονική  αίτηση στην βιβλιοθήκη για έλεγχο  εκκρεμότητας  με Εύδοξο και βιβλιοθήκη στο παρακάτω Link

http://www.lib.uom.gr/index.php/el/aitisi-elegxou-mi-ekkremotitas?view=form

Εάν διαπιστωθεί εκκρεμότητα θα επικοινωνήσει η βιβλιοθήκη μαζί σας. Την βεβαίωση μη εκκρεμότητας με Εύδοξο και Βιβλιοθήκη παραλαμβάνει η γραμματεία ηλεκτρονικά.

5.Τέλος, παρακαλείσθε  να  συμπληρώσετε το ακόλουθο ανώνυμο ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο αξιολόγησης  https://forms.gle/LPbnDMHPeSgZ6JA79» του «Γραφείου Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας» του Πανεπιστημίου το οποίο δεν είναι υποχρεωτικό,  αλλά είναι σημαντικό στα πλαίσια της εφαρμογής της πολιτικής ποιότητας του Τμήματος.

 

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font