Παράταση για την υποβολή αιτήσεων στο ΔΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) για Στελέχη Επιχειρήσεων μέχρι και την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020


Ημερομηνία Λήξης Προκήρυξης: 2020-11-20

Παράταση για την υποβολή αιτήσεων στο ΔΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) για Στελέχη Επιχειρήσεων μέχρι και την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ

ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΜΒΑ) ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

       Σας γνωστοποιούμε ότι,  λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών που επικρατούν, η υποβολή των δικαιολογητικών των υποψηφίων για την εισαγωγή στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη Επιχειρήσεων  παρατείνεται μέχρι και την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020.  Σημειώνεται ότι οι  υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν όλα τα δικαιολογητικά, συμπεριλαμβανομένου της πιστοποίησης γνώσης της Αγγλικής γλώσσας έως την ημερομηνία αυτή.

      Η αίτηση, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια επιλογής, παρέχονται από τη Γραμματεία του Δ.Π.Μ.Σ. στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ή μέσω της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (https://uom.gr/mba) στο σύνδεσμο:

https://www.uom.gr/8630-enarksh-ypobolhs-aithseon-mba-gia-stelexh-epixeirhseon-earino-2020-2021

      Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Δ.Π.Μ.Σ. (κτίριο H, ισόγειο) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Εγνατίας 156, 54636 Θεσσαλονίκη, τηλέφωνο 2310 891530/512 ή στην ιστοσελίδα του προγράμματος https://uom.gr/mba  (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο mba@uom.edu.gr). 

      Ώρες επικοινωνίας για πληροφορίες, τηλεφωνικά, καθημερινά: 11:30-14:00.

 

Η Διευθύντρια του Δ.Π.Μ.Σ.

 στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

 

Αικατερίνη Γκοτζαμάνη

Καθηγήτρια