ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ


Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά η τελετή ορκωμοσίας των υποψηφίων πτυχιούχων του Τμήματος που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους μέχρι και την εξεταστική περίοδο Φεβρουαρίου 2020, η οποία έχει προγραμματιστεί περί ώρα 11:00 π.μ.

 

Στους υποψηφίους πτυχιούχους θα αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

 

  • O  σύνδεσμος συμμετοχής στη διαδικτυακή τελετή ορκωμοσίας, αποκλειστικά και μόνο για χρήση των αποφοίτων του Τμήματος.
  • O σύνδεσμος συμμετοχής στη διαδικτυακή τελετή ορκωμοσίας, αποκλειστικά και μόνο για χρήση των προσκεκλημένων (συγγενών/φίλων κ.α.) των αποφοίτων του Τμήματος.  
  • Το κείμενο του Όρκου.
 

Οδηγίες διεξαγωγής τελετής ορκωμοσίας

      Ο όρκος εκφωνείται από τον/ην πρωτεύσαντα/σα, ενώ οι υπόλοιποι απόφοιτοι ορκίζονται διά ανατάσεως της δεξιάς χειρός.

      Η ταυτοπροσωπία των συμμετεχόντων/ουσών θα ελέγχεται κατά την εκφώνηση από τη Γραμματεία με αλφαβητική σειρά των ονομάτων των παρισταμένων διαδικτυακά υποψηφίων πτυχιούχων και την ταυτόχρονη επιβεβαίωση εκ μέρους τους με ήχο και εικόνα.

      Κατόπιν ολοκλήρωσης της διαδικτυακής ορκωμοσίας των αποφοίτων του Τμήματος τίθενται αρμοδίως οι υπογραφές στα έγγραφα της ορκωμοσίας (πτυχίο, παράρτημα διπλώματος κ.α.) και ακολούθως αποστέλλονται από τη Γραμματεία ταχυδρομικώς στους/τις ορκισθέντες/είσες.

 

ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

 

Παρακαλούμε όπως μεταβείτε στους ακόλουθους συνδέσμους:

i)   για τη δήλωση έγκυρης ταχυδρομικής διεύθυνσης για την αποστολή των τίτλων σπουδών σας:  

https://forms.gle/prRBAXuzNBNHcBoE9

ii)  για τη συμπλήρωση ανωνύμου ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου στο πλαίσιο εφαρμογής του Εσωτερικού Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας με στόχο τη διασφάλιση και βελτίωση της ποιότητας των σπουδών καθώς και των υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας:

https://forms.gle/LPbnDMHPeSgZ6JA79

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font