ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ - ΤΕΤΑΡΤΗ 9/12/2020


Η Γραμματεία του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ενημερώνει τους αποφοίτους της, οι οποίοι κατέθεσαν τα δικαιολογητικά ορκωμοσίας μέχρι και 25/11/2020, ότι η ορκωμοσία του Τμήματος θα γίνει διαδικτυακά την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 12:00.

Οι υποψήφιοι πτυχιούχοι θα λάβουν στο ιδρυματικό τους e-mail (fin….) πριν την ορκωμοσία:

  • το σύνδεσμο (link)

  • τον όρκο του πτυχιούχου

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί κατά την διαδικτυακή ορκωμοσία είναι η ακόλουθη:

- Οι υποψήφιοι πτυχιούχοι θα συνδεθούν στον σύνδεσμο, link που τους έχει σταλεί ηλεκτρονικά.

- Θα ακολουθήσουν σύντομοι χαιρετισμοί από τις Αρχές του Πανεπιστημίου και τον Κοσμήτορα της Σχολής.

- Ο απόφοιτος που συγκέντρωσε την μεγαλύτερη βαθμολογία θα εκφωνήσει τον όρκο και οι υπόλοιποι απόφοιτοι θα εκφωνούν και αυτοί μετά από τον/την πρωτεύσαντα, πρωτεύσασα με ανάταση του δεξιού χεριού τους.

- Μετά το πέρας της ορκωμοσίας, η Γραμματεία του Τμήματος θα αποστείλει ηλεκτρονικά τα πρωτόκολλα ορκωμοσίας σε όλους τους πτυχιούχους που έλαβαν μέρος στην ορκωμοσία του Τμήματος. Στη συνέχεια τα πρωτόκολλα ορκωμοσίας θα υπογραφούν από τους πτυχιούχους και θα τα αποστείλουν στη Γραμματεία στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο finsecr@uom.edu.gr άμεσα. Μαζί με τα πρωτόκολλα παρακαλούμε τους αποφοίτους να αποστείλουν και την πλήρη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα έγγραφα της ορκωμοσίας με τον τίτλο Διεύθυνση Αποστολής Εγγράφων Ορκωμοσίας και θα περιλαμβάνει με κεφαλαία γράμματα το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΔΟ, ΑΡΙΘΜΟ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ, ΠΕΡΙΟΧΗ, ΠΟΛΗ, ΧΩΡΑ.

Τα έγγραφα της ορκωμοσίας (αντίγραφα πτυχίων και παραρτήματα διπλώματος) θα υπογραφούν αρμοδίως και στη συνέχεια θα αποσταλούν στους ορκισθέντες ταχυδρομικώς.

Με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, παρακαλούνται οι τελειόφοιτοι να συμπληρώσουν το ακόλουθο ανώνυμο ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο αξιολόγησης της ΜΟΔΙΠ: https://forms.gle/LPbnDMHPeSgZ6JA79

 

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font