ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 26 Ιανουαρίου  2021 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά η τελετή ορκωμοσίας των υποψηφίων πτυχιούχων του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στις εξεταστικές περιόδου Ιουνίου 2020 και Σεπτεμβρίου 2020 και έχουν καταθέσει τα δικαιολογητικά τους, η οποία έχει προγραμματιστεί περί ώρα 12 μ.

Οδηγίες για τις/ τους υποψήφιες/ους πτυχιούχους

Στις/στους υποψήφιες/ους πτυχιούχους θα αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου::

Πριν την ημέρα της ορκωμοσίας

  1. Σύνδεσμος εγγραφής (registration) για τη συμμετοχή τους στη διαδικτυακή τελετή ορκωμοσίας, αποκλειστικά και μόνο για χρήση των αποφοίτων του Τμήματος.
  2. Σύνδεσμος συμμετοχής στη διαδικτυακή τελετή ορκωμοσίας, αποκλειστικά και μόνο για χρήση των προσκεκλημένων (συγγενών/φίλων κ.α.) των αποφοίτων του Τμήματος (live streaming).

 

Την ημέρα της ορκωμοσίας μετά τη λήξη της τελετής ορκωμοσίας

  1. Πρωτόκολλο Ορκωμοσίας και φύλλο βαθμολογίας για όσες/ους θα συμμετέχουν στην ορκωμοσία, τα οποία θα πρέπει η καθεμία/ο καθένας, να υπογράψει και να αποστείλει στη Γραμματεία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αποκλειστικά από τον ακαδημαϊκό της/του λογαριασμό, στο ecosecr@uom.edu.gr, την ίδια ή την επόμενη ημέρα της ορκωμοσίας.
  2. Λεπτομερείς οδηγίες για την διαδικασία.

 

Οδηγίες διεξαγωγής τελετής ορκωμοσίας

Ο όρκος εκφωνείται από την/τον πρωτεύσασα/ντα, ενώ οι υπόλοιποι απόφοιτοι ορκίζονται διά ανατάσεως της δεξιάς χειρός.

Προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση των στοιχείων όλων των υποψηφίων πτυχιούχων, θα πρέπει  να συνδεθούν  μισή ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 11:30, την ίδια ημέρα.

Τα έντυπα της ορκωμοσίας (αντίγραφα πτυχίων και παραρτήματα διπλώματος) θα υπογραφούν αρμοδίως και θα αποσταλούν ταχυδρομικά, μόνον εφόσον η Γραμματεία παραλάβει ηλεκτρονικά το πρωτόκολλο ορκωμοσίας και το φύλο βαθμολογίας υπογεγραμμένο από την/τον κάθε ορκισθείσα/έντα.

Τέλος, στο πλαίσιο εφαρμογής του Εσωτερικού Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας με στόχο τη διασφάλιση και βελτίωση της ποιότητας των σπουδών, καθώς και των υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, παρακαλούνται οι υποψήφιες/οι πτυχιούχοι, να  συμπληρώσουν πριν τη τελετή ορκωμοσίας το παρακάτω ανώνυμο ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο:

https://forms.gle/LPbnDMHPeSgZ6JA79