1η Διαδικτυακή Έκθεση για τις Σπουδές στη Γαλλία 2021_www.ifg.gr


1η Διαδικτυακή Έκθεση για τις Σπουδές στη Γαλλία 2021_www.ifg.gr

Το Γαλλικό Ινστιτούτο, πιστό στο ραντεβού του με τους υποψήφιους σπουδαστές, οργανώνει και το 2021 την Έκθεση για τις σπουδές στη Γαλλία, το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021, 10:00 - 18:00 και για πρώτη φορά προσκαλεί σε μια διαδικτυακή ενημέρωση των προγραμμάτων σπουδών με τη συμμετοχή 59 εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

https://www.ifg.gr/events/diadiktyaki-ekthesi-gia-tis-spoudes-sti-gallia-2021/

Η καινοτομία της οργάνωσης της 1ης διαδικτυακής έκθεσης έρχεται να παρουσιάσει στους νέους και στους μεταπτυχιακούς φοιτητές τις ευκαιρίες και τις προοπτικές να σχεδιάσουν το μέλλον τους στη Γαλλία, όπου η ποιότητα και το σχεδόν μηδενικό κόστος των πανεπιστημιακών σπουδών καθώς και η ποικιλομορφία τους είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα που τις κάνουν να ξεχωρίζουν.

Τα 59 εκπαιδευτικά ιδρύματα διεθνούς κύρους που θα δώσουν το παρόν στη φετινή διοργάνωση θα υποδεχτούν διαδικτυακά τους ενδιαφερόμενους σε προσωπικά ραντεβού που θα κλείσουν μέσω της ιστοσελίδας του Ινστιτούτου www.ifg.gr.

Παράλληλα οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν διαδικτυακά θεματικά σεμινάρια (webinars) για τις σπουδές στη Γαλλία, τα ειδικά προγράμματα σπουδών μαγειρικής-γαστρονομίας, τέχνης,  κλπ.

Ως είθισται σε κάθε ετήσια διοργάνωση, την παραμονή της έκθεσης, το απόγευμα της Παρασκευής 12 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες θεσμικές συναντήσεις.

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font