Πρόσκληση στο 4ο Θεματικό Workshop του έργου Erasmus + του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης


Πρόσκληση στο 4ο Θεματικό Workshop του έργου Erasmus + του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης διοργανώνει μέσω τηλεδιάσκεψης το 4ο Θεματικό Workshop του έργου, με τίτλο «Επαγγελματική κατάρτιση για ειδικούς εξαγωγών» το οποίο θα πραγματοποιηθεί, σήμερα, Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:00 (Athens time, GMT+2).

Η επισυναπτόμενη πρόσκληση, αφορά στο θεματικό εργαστήριο του ερευνητικού έργου με τίτλο «Joint VET Course for Export Experts» που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης είναι επικεφαλής της ερευνητικής κοινοπραξίας με ΕΥ τον Aναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών κ. Γρηγόριο Ζαρωτιάδη.

Αντικείμενο του έργου είναι η δημιουργία μιας κοινής δομής συνεργασίας, δίκτυο, για την παροχή ενός κοινού προγράμματος σπουδών υπό τον συντονισμό της ASECU από πανεπιστήμια μέλη της, σε μεταπτυχιακό επίπεδο στον τομέα του διεθνούς εμπορίου.

Προγραμματίζεται από τον επόμενο Σεπτέμβριο να ξεκινήσει να λειτουργεί το εν λόγω πρόγραμμα στο οποίο θα μπορούν να συμμετέχουν επαγγελματίες, φοιτητές, άνεργοι έτσι ώστε να αποκτήσουν κοινό προφίλ προσόντων στον τομέα των εξαγωγών, με βάση τη μαθητεία σε εργασιακό περιβάλλον προς ανάπτυξη συγκεκριμένων δεξιοτήτων και γνώσεων στον τομέα των εξαγωγών.

Ο σύνδεσμος zoom για τη συμμετοχή σας στο 4ο Θεματικό Workshop είναι:

https://authgr.zoom.us/j/98162612834?pwd=Z0lDUEdxQVdDWnI2RHVNYVA5WEliZz09

Meeting ID: 981 6261 2834

Passcode: 563437

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font