ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΩΝ ΕΞΑΜΗΝΩΝ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2020-2021


Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΑΡΙΝΑ ΕΞΑΜΗΝΑ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2020-2021 ΕΙΝΑΙ:

ΑΠΟ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΩΣ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 .

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ‘STUDENTS’WEB’

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να έχετε το δικαίωμα να συμμετάσχετε στην εξεταστική του Ιουνίου ακαδ.έτους 2020-2021 των μαθημάτων που παρακολουθείτε πρέπει τα μαθήματα να είναι ΔΗΛΩΜΕΝΑ στην πλατφόρμα ‘STUDENTS WEB’.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΦΟΙΤΗΣΗΣ

Β` ΕΞΑΜΗΝΟ

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Β` ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

 

Δ` ΕΞΑΜΗΝΟ

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Δ` ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΚΑΙ ΟΣΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ (ΧΡΩΣΤΟΥΝ) ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ Β` ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΑ ΤΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ .

 

ΣΤ` ΕΞΑΜΗΝΟ

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤ` ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ STUDENTS WEB.
ΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΗΛΩΣΕΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ.

ΤΟ 1 ΑΠΟ ΤΑ 2 ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΟΔ0713 ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ECTS 5

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ αρ.2 ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ», ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΕ E- MAIL ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ finsecr@uom.edu.grΕΩΣ ΤΙΣ 15/3/2021. ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠΟΨΗ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΤΥΧΙΟΥ.

 

Η`ΕΞΑΜΗΝΟ

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Η` ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.
ΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΗΛΩΣΕΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ

  • ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Η` ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ KAI EIXAN ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛ.& ΚΑΙ ΥΛΟΠ.ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΩΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΤΟ Η` ΕΞΑΜΗΝΟ, ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» ΤΟΥ ΣΤ` ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΡ. 2., ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΕ E- MAIL ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ finsecr@uom.edu.gr ΕΩΣ ΤΙΣ 15/3/2021. ΤΟ MΑΘΗΜΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠΟΨΗ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΤΥΧΙΟΥ.
    ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΘΑ ΔΗΛΩΘΕΙ ΣΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ «STUDENTS WEB».

  • ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Η`ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ, ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΡ.2 ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛ.& ΚΑΙ ΥΛΟΠ.ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΩΝ», ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠΟΨΗ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΤΥΧΙΟΥ.
    ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΡ.2 ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΜΕ EMAIL ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ finsecr@uom.edu.gr ΈΩΣ ΤΙΣ 15/3/2021.

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Η ` ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ,ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΡ.2 ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΩΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛ.& ΚΑΙ ΥΛΟΠ.ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΩΝ», ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠΟΨΗ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΤΥΧΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤ` ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΡ.2 ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΜΕ EMAIL ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ finsecr@uom.edu.grΈΩΣ ΤΙΣ 15/3/2021.

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ/ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΡ. 1

 

ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΗΛΩΣΕΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

ΟΙ ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΡ.1 ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ/ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ.

 

Αφορά όλους τους φοιτητές των εαρινών εξαμήνων, Β,Δ,ΣΤ,Η

Οι φοιτητές πρέπει να πραγματοποιήσουν άμεσα την εγγραφή τους στα αντίστοιχα μαθήματα της Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης Πανεπιστημίου Μακεδονίας (https://openeclass.uom.gr/).