Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας συμμετέχει στην 2η Διαδικτυακή Ημερίδα με τίτλο “Η Καινοτομία στη Β. Ελλάδα και οι φορείς που τη στηρίζουν 2.0”.


Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας συμμετέχει στην 2η Διαδικτυακή Ημερίδα με τίτλο “Η Καινοτομία στη Β. Ελλάδα και οι φορείς που τη στηρίζουν 2.0”.

To Πανεπιστήμιο Μακεδονίας συμμετέχει αύριο, Σάββατο 10/4 από τις 11:00 έως τις 15.00, στην δεύτερη διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο “Η Καινοτομία στη Β. Ελλάδα και οι φορείς που τη στηρίζουν 2.0”.

Η ημερίδα, συνδιοργανώνεται από το πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, το ΟΚ!Τhess, το Τecs Capital, το Athens Center for Entrepreneurship and Innovation (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Κέντρο Αρχιμήδης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, την Endeavor Greece το Uni.fund, το Μetavallon, τη Bayer Ηellas, το Bizrupt και τη Phaistos Networks. Στόχος της, είναι να χαρτογραφήσει την καινοτομία στη Βόρειο Ελλάδα απαντώντας σε βασικά ερωτήματα όπως  Τι σημαίνει καινοτομία στη Βόρειο Ελλάδα το 2021;  Ποιους κλάδους της οικονομίας αγγίζει; Ποιοι φορείς στηρίζουν την προσπάθεια ομάδων και επιχειρήσεων να καινοτομήσουν; Ποια χρηματοδοτικά εργαλεία υπάρχουν; Τι άλλη βοήθεια παρέχεται; Ποια είναι η κατάσταση μετά την πανδημία και ποιες οι προοπτικές;

Στο πάνελ συζήτησης που αφορά τις Δράσεις Πανεπιστημίων και Ερευνητικών προγραμμάτων το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας θα εκπροσωπηθεί από τον αναπληρωτή καθηγητή του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, κύριο Κωνσταντίνο Φούσκα.

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ και να εγγραφείτε εδώ.

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font