Eπιχειρηματικός Διαγωνισμός Next Stage Challenge 2021 με έπαθλα άνω των 20.000 €


Eπιχειρηματικός Διαγωνισμός Next Stage Challenge 2021 με έπαθλα άνω των 20.000 €

Ξεκινά ο επιχειρηματικός διαγωνισμός Next Stage Challenge 2021 με έπαθλα άνω των 20.000 €.
Άνοιξαν οι αιτήσεις για τον νέο επιχειρηματικό διαγωνισμό Next Stage Challenge 2021 με έπαθλα συνολικής αξίας άνω των 20.000 € για ιδρυτές startups από Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Φλώρινα και Πέλλα.

Το Next Stage Challenge είναι ένα νέο πρόγραμμα ανάπτυξης και υποστήριξης επιχειρηματικών ιδεών για άτομα και ομάδες που επιθυμούν να πάνε την καινοτόμο επιχειρηματική τους ιδέα στο επόμενο στάδιο. Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν προσπάθειες που βρίσκονται σε στάδιο ιδέας, που έχουν προχωρήσει στη δημιουργία πρωτοτύπου ή που έχουν ήδη κάνει τα πρώτα τους βήματα στην αγορά ως επιχειρήσεις.
Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα nextstage.gr, στο Facebook (https://lnkd.in/dcQQUze) και στο LinkedIn (https://lnkd.in/dqZXPSv).

 Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται στο πλαίσιο του project Intelligent Cross-Border Accelerator (iCBA) και αποτελεί δράση που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους στο πλαίσιο του προγράμματος Interreg. Το έργο iCBA συντονίζει η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας ενώ συμμετέχουν το ερευνητικό κέντρο SEERC του CITY College και το Πάρκο Επιχειρήσεων Υψηλής Τεχνολογίας «Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης». Η υλοποίηση του διαγωνισμού Next Stage Challenge πραγματοποιείται από την Ideas Forward. 

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font