Ανακοίνωση Επιτυχόντων για το Π.Μ.Σ. «Επιστήμες της Αγωγής: Εφαρμογές Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση και τη Διά Βίου Μάθηση» για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021


Η Συνέλευση του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στην αρ. 21/26-4-2021 Συνεδρίασή της, ενέκρινε την εισαγωγή στις Ειδικεύσεις: ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Α: «ΕφαρμογέςΤΠΕ στην Εκπαίδευση και στη Δια Βίου Μάθηση» και ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Β: «STEM και Ρομποτική στην Εκπαίδευση»του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος με τίτλο «Επιστήμες της Αγωγής: Εφαρμογές Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση και τη Διά Βίου Μάθηση» των κάτωθι επιτυχόντων και όπως αυτοί αποτυπώνονται στο παρακάτω αρχείο. 

Η ανάρτηση των αποτελεσμάτων γίνεται πάντοτε με την επιφύλαξη τήρησης των διατάξεων για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Οι επιτυχόντες θα ενημερωθούν στο προσωπικό τους email για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν, ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή τους στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στις «Επιστήμες της Αγωγής: Εφαρμογές Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση και τη Διά Βίου Μάθηση». 

Σε περίπτωση που δεν αποδεχθεί τη θέση του κάποιος από τους επιτυχόντες, θα ειδοποιηθούν εντός εύλογου χρονικού διαστήματος οι επιλαχόντες κατα σειρά προτεραιότητας.

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font