Υποβολή Παραπόνων


 

«ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ/ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ»  

 

 

 

Είναι σημαντικό για το Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης του, να έχουν οι φοιτητές/τριες τη δυνατότητα να εκφράσουν τα όποια παράπονα τους ώστε να γίνει προσπάθεια οργανωμένης διαχείρισης τους.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα εάν:

 

  • είστε φοιτητής/τρια του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής ή εκπροσωπείτε κάποιο σύλλογο/ομάδα φοιτητών/παράταξη του Τμήματος.
  • έχετε κάποιο παράπονο σχετικά με το Τμήμα, π.χ. το οποίο να αφορά στη φοίτηση, στις εξετάσεις, στο διδακτικό προσωπικό, στη γραμματεία, στη χρήση και πρόσβαση σε υποδομές κλπ.

 

Επιπρόσθετα, το παράπονο σας θα πρέπει.

 

  • να μην αποτελεί αίτημα που είναι αρμοδιότητα άλλου οργάνου ή της γραμματείας (π.χ. να ανοίξει εκ νέου το σύστημα εγγραφής) - σε αυτή την περίπτωση το αίτημα θα πρέπει να γίνει στον αρμόδιο.
  • να μην αποτελεί καταγγελία η οποία εμπίπτει στις αρμοδιότητες του Συνηγόρου του Φοιτητή (π.χ. νομικά ζητήματα) - σε αυτή την περίπτωση η καταγγελία θα πρέπει να γίνει κατευθείαν εκεί.

Το παράπονο πρέπει να γίνει επώνυμα από φοιτητή/τρια του Τμήματος είτε ατομικά είτε εκπροσωπώντας μια συλλογικότητα. Δεν γίνονται δεκτά και δεν θα απαντώνται ανώνυμα παράπονα.

Το παράπονο μπορεί να γίνει δια ζώσης (με συνάντηση με κάποιο από τα μέλη της επιτροπής) ή συμπληρώνοντας τo έντυπο υποβολής παραπόνων, και αποστέλλοντάς το με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε όλα τα μέλη της επιτροπής (χρησιμοποιώντας τον ιδρυματικό σας λογαριασμό). Δεσμευόμαστε να επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατόν ανάλογα με τη φύση του προβλήματος και τη χρονική περίοδο (π.χ. διακοπές κλπ) αλλά σε κάθε περίπτωση το πολύ σε 20 ημέρες.

 

Τα μέλη της επιτροπής:

 

Κων/νος Γιαννουτάκης (kgiannou@uom.edu.gr)

Ελευθέριος Μαμάτας (emamatas@uom.edu.gr)

Ευθύμιος Ταμπούρης (tambouris@uom.edu.gr)

Φόρμα Υποβολής Παραπόνων


Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font