Οδηγίες για πρωτοετείς φοιτητές


protoeteis header

 

Σας καλωσορίζουμε στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής και σας παραθέτουμε ορισμένες χρήσιμες οδηγίες, οι οποίες ευελπιστούμε να σας βοηθήσουν στα πλαίσια της φοίτησής σας στο Τμήμα μας.

ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ META THN ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ:

ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ – ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Η κατάθεση των δικαιολογητικών, τα οποία αναφέρονται στην ανακοίνωση της Γραμματείας στο https://www.uom.gr/fin γίνεται στη Γραμματεία του Τμήματος, ημιώροφος γραφείο αριθ.1. ή αποστέλλονται με ταχυδρομείο ή courier (Εγνατίας 156, 54636)

 
 

ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ - ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΙΣΟΔΟΥ (USERNAME και PASSWORD)

Η παραλαβή των στοιχείων εισόδου γίνεται από την Γραμματεία του Τμήματος, ύστερα από ανακοίνωση στο site του Τμήματος. Χρειάζεται ενεργοποίηση του λογαριασμού προκειμένου να έχετε πρόσβαση στο STUDENTS WEB, στη ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, στο COMPUS. (Προσοχή: Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το φοιτητικό σας E-MAIL και να το ελέγχετε τακτικά, τα στοιχεία εισόδου δεν κοινοποιούνται είναι προσωπικά).

 

ΤΡΙΤΟ ΒΗΜΑ – ΕΚΔΟΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟ

Για την έκδοση φοιτητικής ταυτότητας - πάσο επισκέπτεστε την εφαρμογή:
https://submit-academicid.minedu.gov.gr
και ακολουθείτε τις οδηγίες που δίνονται. (Προσοχή: Η φωτογραφία που θα ανέβει να είναι τύπου Αστυνομικής Ταυτότητας).

 

ΤΕΤΑΡΤΟ ΒΗΜΑ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Οι δηλώσεις μαθημάτων για τα εξάμηνα Α` και Β` θα γίνουν από την Γραμματεία. (Προσοχή: Θα πρέπει να παρακολουθείτε τις σχετικές ανακοινώσεις).

 

ΠΕΜΠΤΟ ΒΗΜΑ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Οι δηλώσεις συγγραμμάτων γίνονται μέσα από την εφαρμογή:
https://eudoxus.gr
σε συγκεκριμένες ημερομηνίες που θέτει ο "ΕΥΔΟΞΟΣ". (Προσοχή: Δηλώνετε μόνο τα συγγράμματα του εξαμήνου σας προσέχοντας πάντα τις προθεσμίες γιατί εάν κλείσει η πλατφόρμα χάνονται τα βιβλία).

 

ΕΚΤΟ ΒΗΜΑ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ SITE TOY TMHMATΟΣ

Θα πρέπει να παρακολουθείτε το Site του Τμήματος:
http://www.uom.gr -> ΣΧΟΛΕΣ -> ΤΜΗΜΑΤΑ -> ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ
για να ενημερώνεστε σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών, το ωρολόγιο πρόγραμμα διδασκαλίας, τα συγγράμματα, τις ημέρες και ώρες γραφείου των Καθηγητών, το πρόγραμμα εξετάσεων και ότι άλλο αφορά τις σπουδές σας. Παράλληλα, ανακοινώσεις θα υπάρχουν και στους πίνακες ανακοινώσεων του Τμήματος που βρίσκονται έξω από την Γραμματεία.

 

ΕΒΔΟΜΟ ΒΗΜΑ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Τηλ.: 2310 891 607/441
Fax: 2310 891 278
Email: finsecr@uom.edu.gr

 

COMPUS
Πρόκειται για πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης η οποία καλύπτει θέματα που αφορούν την εκπαιδευτική διαδικασία, όπως: ανακοινώσεις και ύλη μαθημάτων, ασκήσεις, παραδόσεις, σημειώσεις μαθημάτων, κ.ά. Απαιτείται εγγραφή η οποία είναι ανεξάρτητη διαδικασία από τις δηλώσεις των μαθημάτων. (Αρμόδιος: κ. Πατάκας Απόστολος, τηλ. 2310891667, Εργαστήριο 2ου ορόφου του Τμήματος).

STUDENTS WEB
Πρόκειται για ηλεκτρονική υπηρεσία εξυπηρέτησης η οποία καλύπτει θέματα όπως: δηλώσεις μαθημάτων, ενημέρωση για τις βαθμολογίες των μαθημάτων, υποβολή αιτημάτων (βεβαιώσεις, πιστοποιητικά, κ.λ.π) προς την Γραμματεία του Τμήματος. (Προσοχή: Η Βεβαίωση Σπουδών λαμβάνεται αυθημερόν, για τα υπόλοιπα πιστοποιητικά πρέπει να σταλεί ηλεκτρονικό αίτημα αναφέροντας τη χρήση).

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ
2ος όροφος κτίριο ΗΘ`. Υπεύθυνοι: κκ. Απόστολος Πατάκας 2310891667 και Καρατζίδης Στράτος 2310891687 (υπεύθυνος Erasmus).

 

Παρακαλούμε για την επικοινωνία με τις υπηρεσίες του Ιδρύματος να χρησιμοποιείται το φοιτητικό σας e-mail και να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις του Τμήματος

protoeteis footer