Πρόσκληση 13η Εκδήλωση Business Challenges


Πρόσκληση

 Στο πλαίσιο του θεσμού Business Challenges του προγράμματος MBA, 

σας προσκαλούμε στην 13η Εκδήλωση-Ομιλίας μέσω διαδικτύου με θέμα:

"Η επιτυχημένη «συνταγή» της Κρι Κρι την τελευταία δεκαετία" 

Κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, τα τελευταία 12 χρόνια, όταν το ΑΕΠ της χώρας υποχώρησε κατά 22%, η Κρι Κρι όχι απλά δε συρρικνώθηκε αλλά κατάφερε να αυξήσει τις πωλήσεις της κατά 184%, τις εξαγωγές της κατά 320% και το προσωπικό της κατά 57%.  

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Τσινάβος Παναγιώτης θα εξηγήσει τον τρόπο χάραξης της στρατηγικής της Κρι Κρι με στόχο την υγιή κερδοφόρα ανάπτυξη, ικανοποιώντας τους εργαζόμενους, τους προμηθευτές, τους πελάτες και τους μετόχους της εταιρίας, στηρίζοντας παράλληλα την τοπική κοινωνία και την ελληνική οικονομία.

 με ομιλητή τον

κ. Παναγιώτη Τσινάβο, Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Κρι Κρι Α.Ε.

 τη Δευτέρα 05 Απριλίου 2021 

και ώρα 19.10’ μ.μ

 Για τη συμμετοχή στη εκδήλωση μπορείτε να συνδεθείτε στο σύνδεσμο: 

https://zoom.us/j/96237347373?pwd=NzlsdkFkclMzNkd3UUhwWVBQMmRhQT09 

Δεν απαιτείται προεγγραφή ή δήλωση συμμετοχής

 

*Σημειώσεις:

1. Για την καλύτερη παρακολούθηση της εκδήλωσης, συνιστάται να έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας, την τελευταία έκδοση του λογισμικού Zoom Client  (κατεβάστε το από εδώ: https://zoom.us/download)
2. Σε κάθε περίπτωση, η σύνδεσή σας γίνεται μέσω του συνδέσμου (link) που αναγράφεται στην πρόσκληση (δεν απαιτείται Meeting ID και Passcode, απλά πατήστε πάνω στον σύνδεσμο).
3. Μόνο στην περίπτωση που προκύψει πρόβλημα με τη σύνδεσή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον τεχνικό της εκδήλωσης στο τηλέφωνο που αναγράφεται στην πρόσκληση.