Στήριξη στους Πληγέντες Φοιτητές


Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, με συνείδηση των σοβαρών προβλημάτων που έχουν προκύψει από την κατάσταση έκτακτης ανάγκης που βιώνουν οι πληγέντες από το φαινόμενο Daniel, καλεί τους/τις φοιτητές/φοιτήτριες με τόπο καταγωγής τους νομούς Μαγνησίας, Καρδίτσας, Λάρισας, Τρικάλων, που χρειάζονται βοήθεια τόσο σε επίπεδο σπουδών όσο και σε επίπεδο στέγασης/σίτισης, να ενημερώσουν τις αρμόδιες υπηρεσίες ως εξής:

Για την αδυναμία συμμετοχής τους στην εξεταστική Σεπτεμβρίου: Να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Τμήματός τους μέσω e-mail, στο οποίο θα γνωστοποιούν σε ποια μαθήματα εκκρεμεί η εξέτασή τους λόγω αδυναμίας άφιξής τους στη Θεσσαλονίκη. Το e-mail θα συνοδεύεται από την υπεύθυνη δήλωση του υποδείγματος. Στην έσχατη περίπτωση κατά την οποία η πρόσβαση στο διαδίκτυο δεν είναι εφικτή, η επικοινωνία με τη Γραμματεία θα γίνεται τηλεφωνικά.       

- Οι γραμματείες των Τμημάτων, σε συνεννόηση με τους αρμόδιους καθηγητές, θα μεριμνήσουν για την εξέταση των πληγέντων φοιτητών/φοιτητριών την εβδομάδα 25-29/9, με κάθε πρόσφορο τρόπο.

Για την ανάγκη στέγασης / σίτισης / προμήθειας ειδών πρώτης ανάγκης: Να επικοινωνούν με το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου (merimna@uom.edu.gr, τηλ. 2310 891.268, 124, 319, 269) αποστέλλοντας συμπληρωμένη την υπεύθυνη δήλωση του υποδείγματος.

Η διαχείριση των αιτημάτων θα γίνεται σύμφωνα με τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων.


Ο Πρύτανης

Στυλιανός Δ. Κατρανίδης
Καθηγητής

Λήψη Αρχείων / Downloads
Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font