Εκδήλωση Αποφοίτων Πανεπιστημίου Μακεδονίας


Εκδήλωση Αποφοίτων Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή αποφοίτων πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η εκδήλωση συνάντησης αποφοίτων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με τίτλο «Stay Actively Connected». 

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο Τελετών και μεταδόθηκε σε live streaming, παρουσιάστηκαν ιστορίες σταδιοδρομίας αποφοίτων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας από την Ελλάδα και έγιναν συνδέσεις με αποφοίτους από το εξωτερικό. Όλοι μίλησαν με θερμά λόγια για το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας ως  πηγή  γνώσεων και εμπειριών, αλλά και αφετηρία της επαγγελματικής τους διαδρομής.

Ακόμη, παρουσιάστηκαν οι υπηρεσίες και πρωτοβουλίες του Γραφείου Αποφοίτων και ανακοινώθηκε η ίδρυση του ενιαίου Συλλόγου Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Οι απόφοιτοι που παρακολούθησαν την εκδήλωση έπαιξαν στο κουίζ  γνώσεων και αναμνήσεων και έμαθαν ή θυμήθηκαν  την ιστορία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας μέσα από την αλληλεπίδρασή τους με το ρομπότ Pepper, μία ακόμη εντυπωσιακή εφαρμογή Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) του Εργαστηρίου Ρομποτικής και του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση όλων να ενισχύσουν την φιλοσοφία σύνδεσης των αποφοίτων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και να δημιουργήσουν έναν δυναμικό, πολυπληθή Σύλλογο Αποφοίτων που θα προσφέρει και θα αλληλεπιδρά με το οικονομικό, κοινωνικό, εκπαιδευτικό και πολιτισμικό γίγνεσθαι σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.

#alumniuomnetwork                                    #stayactivelyconnected

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font