Γραφείο Διασύνδεσης: Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για τη διαμόρφωση ενός αποτελεσματικού Βιογραφικού Σημειώματος


Γραφείο Διασύνδεσης: Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για τη διαμόρφωση ενός αποτελεσματικού Βιογραφικού Σημειώματος

Η συγγραφή του βιογραφικού σημειώματος έχει πάψει εδώ και καιρό να είναι η απλή παράθεση πληροφοριών και η σύνταξη τυποποιημένων κειμένων με "λέξεις-κλειδιά" που μπορείς να βρεις σε πληθώρα στο διαδίκτυο. Δεν είναι επίσης το πιο φανταχτερό, πολύχρομο περίγραμμα (template) που θα βρεις με τυχαία αναζήτηση και κυρίως δεν είναι μία copy/paste σύνθεση από διάφορες παραγράφους που σου φαίνονται εντυπωσιακές αλλά που ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!

Ένα σύγχρονο, αποτελεσματικό βιογραφικό σημείωμα αφηγείται τη δική σου προσωπική ιστορία γνώσεων και εμπειριών μέσω της οποίας έχεις διαμορφώσει το επαγγελματικό σου προφίλ. Αναδεικνύει την επαγγελματική σου ετοιμότητα για συγκεκριμένες θέσεις και εργασιακά περιβάλλοντα. Μην ξεχνάς ότι το βιογραφικό σου είναι η πρώτη επαφή σου με τον πιθανό εργοδότη και η εξέλιξη της διαδικασίας αξιολόγησής σου για μία θέση εργασίας σχετίζεται άμεσα με αυτό!

Αν σπουδάζεις ή έχεις αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας μπορείς να αξιοποιήσεις τις υπηρεσίες συμβουλευτικής για τη σύνταξη του βιογραφικού σου σημειώματος που παρέχει το Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Σε περιμένουμε!

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font