Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής: @Google | Rapid Prototyping With Flutter and Firebase - 28/12/20 (17:00 - 18:00)


Ημερομηνία Έναρξης
2020-12-28 17:00:00

Ημερομηνία Λήξης
2020-12-28 18:00:00

DSC Introduction

Τι είναι το Google DSC ;

 

Το Developer Student Clubs (DSC) είναι μία κοινότητα που δημιουργήθηκε από την Google. Σκοπός της είναι να εξοικειώσει τους φοιτητές με τις καινούργιες τεχνολογίες που κυκλοφορούν ώστε στο μέλλον να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις εργασιακές απαιτήσεις. Αυτό το καταφέρνουμε δημιουργώντας διάφορες εκδηλώσεις με ομιλητές από την Google, όπου μπορούν οι φοιτητές να παρακολουθήσουν δωρεάν. Για να μάθετε περισσότερα ακολουθήστε την σελίδα μας στο Facebook.

DSC2

 

Η πρώτη μας εκδήλωση!!

 

Στην πρώτη μας εκδήλωση θα μιλήσει ο Paul Ruiz για το πως μπορούμε να δημιουργήσουμε μια κινητή εφαρμογή, γρήγορα και χωρίς να χρειάζεται να έχουμε καλές προγραμματιστικές γνώσεις, χρησιμοποιώντας το Flutter και το Firebase. Ο Paul είναι Developer στην Google και είναι ειδικός στο Firebase με πολλά χρόνια εμπειρίας. Η εκδήλωση θα γίνει στις 28 Δεκεμβρίου 17:00-18:00. Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση θα πρέπει να πάρετε το δωρεάν εισιτήριο από αυτό το link: https://dsc.community.dev/e/m29kx8/ 

 

 

 

Οδηγίες εγγραφής 

 

Αφού κάνετε πρώτα login με το ακαδημαϊκο σας email, θα πρέπει μετά να πατήσετε το κουμπί RSVP και να συμπληρώσετε την φόρμα που θα σας δοθεί εκείνη την στιγμή. 'Οταν ολοκληρωθεί η φορμά θα σας έρθει email ότι έχετε εγγραφεί επιτυχώς.


Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font