Το ThesSummerSchool του Πανεπιστημίου Μακεδονίας γίνεται Teen Business School!


Το ThesSummerSchool του Πανεπιστημίου Μακεδονίας γίνεται Teen Business School!
 
Το No 1 σχολείο επιχειρηματικότητας για νέους και νέες 14-18 ετών αλλάζει όνομα, διευρύνει τους στόχους του και συνεχίζει να υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα και για το 2021-2022.

Ο 10ος κύκλος του Teen Business School είναι γεγονός! Από τη Δευτέρα 27 έως την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί εξ' αποστάσεως το πρώτο φετινό πρόγραμμα, δίνοντας την δυνατότητα σε μαθητές από όλη την Ελλάδα να συμμετάσχουν.
Σας ενημερώνουμε πως σε περίπτωση που εξασφαλιστεί η συμμετοχή 10 παιδιών από ένα σχολείο στο 10o Teen Business School δεσμευόμαστε να προσφέρουμε (δωρεάν), στο συγκεκριμένο σχολείο, έναν 3D εκτυπωτή (Creality Ender 3) και το απαραίτητο νήμα για τις πρώτες εκτυπώσεις, αξίας 200€ πλέον ΦΠΑ, σε συνεργασία με την εταιρεία THES3D.
Τι είναι το Teen Business School;

Το Teen Business School είναι το βραβευμένο σχολείο επιχειρηματικότητας για νέους και νέες 14-18 ετών που διοργανώνεται τα τελευταία έξι χρόνια από καθηγητές του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας και μετρά σχεδόν 270 αποφοίτους αλλά και δύο διακρίσεις στα Education Leader Awards 2021 με τα Gold & Platinum Awards.

 
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 10:00 έως τις 14:00 σε εικονική αίθουσα (μέσω της πλατφόρμας Zoom).
 
Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ηλεκτρονικά πιστοποιητικό παρακολούθησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, το οποίο θα τους δώσει τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους. Επιπλέον, εξασφαλίζουν τη δυνατότητα επικοινωνίας με όλους τους διδάσκοντες, ακόμα και μετά τη λήξη του προγράμματος, για όποιο θέμα τους απασχολεί (δια βίου mentoring!).
Εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες:
     
Τηλ: +30 2310 891 227
 
Λήψη Αρχείων / Downloads
Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font