Επίσκεψη φοιτητών και φοιτητριών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στο Cedefop


Επίσκεψη φοιτητών και φοιτητριών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στο Cedefop

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Έδρα Jean Monnet «Δημοσιονομική Διακυβέρνηση της ΕΕ και Έλεγχος» διοργάνωσε, με πρωτοβουλία του Καθηγητή Δημ. Σκιαδά, Επιστημονικού Υπεύθυνου της Έδρας, την επίσκεψη προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (CEDEFOP), στις 12.4.2024.

Η επίσκεψη υπήρξε ιδιαίτερα επιτυχής, καθώς πάνω από 70 φοιτητές και φοιτήτριες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά έναν από τους αποκεντρωμένους οργανισμούς της ΕΕ, να συζητήσουν με τα στελέχη του, να ενημερωθούν για την τρέχουσα ερευνητική agenda του, να πληροφορηθούν για τις δυνατότητες πρακτικής άσκησης και απασχόλησης στα όργανα και τους οργανισμούς της ΕΕ.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Εκτελεστικό Διευθυντή του CEDEFOP κ. Jürgen Siebel, τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας κ. Maurizio Roncaccia, και όλα τα στελέχη του CEDEFOP (κ.κ. Rayna Germanova, Ilias Livanos, Jiri Branka, Anastasia Pouliou, Belén Fernández-del-Pino Torres, Panos Polyzoidis, Ekaterina Tzolas) και τους ασκούμενους στο CEDEFOP (Giusi Carfora, Leukothea Emmanouilidou) που έκαναν, για μια ακόμη φορά, την εκπαιδευτική επίσκεψη μας εφικτή και αποδοτική για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες μας.

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font