Έναρξη υποβολής αιτήσεων σίτισης φοιτητών/τριών ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 (ΕΚΤΟΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ) - ΠΑΡΑΤΑΣΗ


Έναρξη υποβολής αιτήσεων σίτισης φοιτητών/τριών ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 (ΕΚΤΟΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ) - ΠΑΡΑΤΑΣΗ

Το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας ενημερώνει τους/τις φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς, υποψήφιους διδάκτορες), ότι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν (αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά) την αίτηση για τη χορήγηση κάρτας δωρεάν σίτισης ακαδημαϊκού έτους  2023-2024, μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του Πανεπιστημίου μας, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του ιδρυματικού τους λογαριασμού.

Στην πλατφόρμα θα βρείτε επίσης το εγχειρίδιο χρήσης.
Για περισσότερες διευκρινίσεις για τη συμπλήρωση της αίτησης, μπορείτε να επικοινωνείτε με το  Γραφείο της Φοιτητικής Μέριμνας μέσω email στο merimna@uom.edu.gr . 

Η ηλεκτρονική  πλατφόρμα  θα παραμείνει ανοικτή έως και την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 11:59 τα μεσάνυχτα.

Η ηλεκτρονική αίτηση προτείνεται να υποβάλλεται από Η/Υ (όχι κινητό) για αποφυγή τεχνικών προβλημάτων.
Τα αρχεία που θα επισυνάψετε πρέπει να είναι, είτε σαρωμένα από σαρωτή (scanner), είτε ΕΥΚΡΙΝΩΣ φωτογραφημένα. Επιτρέπονται αρχεία τύπου .pdf ή .jpg
Σύμφωνα  με το ΦΕΚ Σίτισης, δικαιούχοι δωρεάν σίτισης ακαδ. έτους 2023-2024, είναι οι ενεργοί φοιτητές ν+2, μεταπτυχιακοί ν+1, υπ. διδάκτορες. 

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Oι  πρωτοετείς  φοιτητές/τριες ακαδημαϊκού έτους 2023-2024, θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση, για χορήγηση κάρτας δωρεάν σίτισης σε νέες ημερομηνίες, μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής – ταυτοποίησής τους στις Γραμματείες των Τμημάτων και την απόκτηση των στοιχείων του ιδρυματικού τους λογαριασμού .
Οι ημερομηνίες για την υποβολή αίτησης  των πρωτοετών θα ανακοινωθούνμόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της εγγραφής τους.
 

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font