Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας συμμετέχει στην Διεθνή Έκθεση Πανεπιστημίων IUF, 8.2.2019- Βρες το πρόγραμμα σπουδών που σου ταιριάζει!


Ημερομηνία Λήξης Προκήρυξης: 2019-02-09

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας συμμετέχει στην  Διεθνή Έκθεση Πανεπιστημίων IUF, 8.2.2019- Βρες το πρόγραμμα σπουδών που σου ταιριάζει!

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στην διεθνή έκθεση Πανεπιστημίων (IUF) 2019. Η IUF θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στις 8 Φεβρουαρίου 13:00 - 18:00 στο ξενοδοχείο "Μακεδονία Παλλάς" και στην Αθήναστις 9 Φεβρουαρίου 14:00 - 19:00στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η ομάδα της IUF σας προσκαλεί για μία δυναμική εμπειρία αλληλεπίδρασης με πανεπιστημιακούς εκπροσώπους από 35+ ελληνικά και διεθνή εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Παράλληλα, στα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί workshop με τίτλο "Training in Decision-making process for studies and/or career planning" από την κυρία Σοφία Παναγιωτίδου, Σύμβουλο Σταδιοδρομίας του Γραφείου Διασύνδεσης.

 

Η είσοδος σας στην έκθεση είναι δωρεάν. Για τη συμμετοχή σας απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή εδώ.

 

Γιατί να έρθετε στην IUF;

 

●        προσφέρεται η δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με πολλά Πανεπιστήμια από τουλάχιστον 10 διαφορετικές χώρες και να ενημερωθείτε για πάνω από 3.000 εκπαιδευτικά προγράμματα (Bachelor, Masters, MBA και PhDs).

●        θα παρακολουθήσετε χρήσιμα Σεμινάρια και Παρουσιάσεις σχετικά με την ακαδημαϊκή και επαγγελματική σας σταδιοδρομία από εκπροσώπους των Πανεπιστημίων και την Orientum.

●        δίνεται η δυνατότητα θα συμμετέχετε σε ψυχομετρικά τεστ με την ευγενική χορηγία της Orientum που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το κατάλληλο για εσάς ακαδημαϊκό και επαγγελματικό μονοπάτι.

●        θα έχετε τη δυνατότητα για δωρεάν συμβουλευτική σχετικά με την συγγραφή αιτήσεων για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα από την εταιρεία συμβουλευτικής Edmundo.

●        θα λάβετε ενημέρωση για τις διαθέσιμες υποτροφίες και τις οικονομικές διευκολύνσεις που είναι διαθέσιμες.

●        θα έρθετε σε επαφή με φοιτητικούς οργανισμούς και θα ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να εμπλουτίσετε τη φοιτητική σας ζωή.

●        θα γνωρίσετε Έλληνες φοιτητές που σπουδάζουν στο εξωτερικό και στην Ελλάδα και θα μάθετε από την εμπειρία τους.

●        Τέλος, μαζί μας θα είναι τρία από τα top πανεπιστήμια στην Ευρώπη και στον κόσμο. Το Trinity College Dublin, Trinity Business School της Ιρλανδίας, το UCN - University College of Northern Denmark της Δανίας και το University of Groningen της Ολλανδίας.

 

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!

 

 

Ακολουθήστε μας σε Facebook και Instagram για να μαθαίνετε τα νέα μας.

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font