ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ 05/04/2019 ΜΠΣ ΕΚΠ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

 

Ανακοινώνεται ότι η ορκωμοσία των φοιτητών και φοιτητριών του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών Δια Βίου Μάθησης και Ειδικής Αγωγής του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής θα γίνει στις 5 Απριλίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00 π.μ., στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου.

Οι υποψήφιοι διπλωματούχοι θα πρέπει να βρίσκονται στο Αμφιθέατρο μία ώρα νωρίτερα, προκειμένου να τους δοθεί τήβεννος για την τελετή της ορκωμοσίας.

 Επιπλέον, να έχουν μαζί τους και την ακαδημαϊκή τους ταυτότητα (πάσο) προκειμένου να την παραδώσουν στη Γραμματεία του Τμήματος.

Επίσης, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας τηρείται Μητρώο Αποφοίτων, στο οποίο μπορείτε να εγγραφείτε για να μας δίνεται η δυνατότητα να μαθαίνουμε νέα σας και να σας παρέχουμε συνεχή ενημέρωση για υπηρεσίες που μπορείτε να αξιοποιείτε και μετά τη λήψη του πτυχίου σας, για διάφορες δράσεις και ποικίλες δραστηριότητες που απευθύνονται σε εσάς και για δυνατότητες συμμετοχής και συνεργασίας σε ερευνητικές, διδακτικές και άλλες πρωτοβουλίες.

 

  

Θεσσαλονίκη, 19 Μαρτίου 2019

Από τη Γραμματεία του ΠΜΣ

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font