Πανεπιστημιακός Νυχτερινός Αγώνας 10 χιλιομέτρων


Πανεπιστημιακός Νυχτερινός Αγώνας 10 χιλιομέτρων

40 χρόνια Μαραθώνιος της Αθήνας, 40 χρόνια Αυθεντικής διαδρομής, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος, η γιορτή των δρομέων, που σηματοδοτεί τη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο ΣΕΓΑΣ. 70.000 δρομείς από 145 χώρες μετατρέπουν την ιστορική διαδρομή του μαραθωνίου σε διαδρομή που ενώνει το παρελθόν με το παρών του πολιτισμού και του αθλητισμού.

 

Η διεξαγωγή του Νυχτερινού Πανεπιστημιακού Αγώνα 10 χλμ. by ΟΠΑΠ - «Universities 10km Night Run by OPAP», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στο πλαίσιο του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. 

To Universities 10km Night Run,  ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2022 με σκοπό να ενώσει τους φοιτητές/τις φοιτήτριες και τις Πανεπιστημιακές σχολές από όλο τον πλανήτη, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά συγχρόνως πολιτιστικά και εκπαιδευτικά. 

 

Παράλληλα με τον αγώνα οι φοιτητές/φοιτήτριες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε ένα πλούσιο τετραήμερο εκδηλώσεων και δράσεων.

 

Ενδεικτικά:

 

• Δυνατότητα Δωρεάν συμμετοχής στο επίσημο Συνέδριο Authentic Talks με πιστοποιητικό παρακολούθησης

• Δωρεάν είσοδο σε επιλεγμένα Μουσεία της Αττικής

• Προνομιακές εκπτώσεις σε 350 καταστήματα σε όλη την Αθήνα

• Έκπτωση 20€ στο πρόγραμμα εγγραφών στο ενισχυμένο επίπεδο, με όλα τα προνόμια του.

• Sponsor’s kit

 

Σύντομα θα ανακοινωθούν τα Bonus και τα Έπαθλα στους τρεις πρώτους νικητές και στις τρεις πρώτες νικήτριες του αγώνα, τα οποία θα αφορούν την χρηματοδότηση μεταπτυχιακών σπουδών καθώς και στην πρώτη σχολή με τις πολυπληθέστερες συμμετοχές.

 

Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στους φοιτητές και στις φοιτήτριες αν δεν επιθυμούν να συμμετέχουν στο αγωνιστικό πρόγραμμα να πάρουν μέρος στην μεγάλη γιορτή μέσα από το πρόγραμμα εθελοντισμού του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

 

Στον αγώνα έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι φοιτητές/φοιτήτριες που διαθέτουν φοιτητική ταυτότητα (πάσο), η οποία θα ζητηθεί για επίδειξη, κατά την παραλαβή του αριθμού τους (Bib Number). Όλοι οι φοιτητές που έχουν υποβάλλει επιτυχώς την αίτηση συμμετοχής τους και έχουν καταβάλει τη συνδρομή συμμετοχής τους σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω, θα λάβουν email επιβεβαίωσης της εγγραφής τους μέσα σε επτά (7) εργάσιμες ημέρες στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δήλωσαν κατά την εγγραφή τους.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το σύστημα εγγραφών θα κλείσει το αργότερο μέχρι 1 Οκτωβρίου 2023 εφόσον δεν έχουν συμπληρωθεί νωρίτερα τα όρια συμμετοχής στον αγώνα.

 

 

 

Σύνδεσμος εγγραφής στον αγώνα:

UNIVERSITIES NIGHT RUN

Στοιχεία Επικοινωνίας: +30 6942203016 / +30 2111877723

Email:  universitiesrun@athensauthenticmarathon.gr

Υπεύθυνoι επικοινωνίας:

Βασιλείου Κωνσταντίνος  +30 6942203016

Μαρία Μπελιμπασάκη  +30 6982793576

Ιωάννα Ευαγγελοπούλου +30 6932606235

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font