3o Trophy Τροφή Meet-Up 2023


3o Trophy Τροφή Meet-Up 2023
Στις εγκαταστάσεις του OK!Thess (Κομοτηνής 2, Θεσσαλονίκη) την Τρίτη19/9 στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί το 3ο TrophyΤροφή Meetup του 2023 από τον Οργανισμό "Νέα Γεωργία Νέα Γενιά".
Tα Trophy Meet-ups αναδεικνύουν τις ευκαιρίες, τις τάσεις, τις βέλτιστες πρακτικές, καθώς και τις προοπτικές του κλάδου της αγροδιατροφής, σε συνεργασία με εταιρίες της αγοράς, ερευνητικούς φορείς και πανεπιστήμια. Οι συμμετέχοντες, φοιτητές, ερευνητές και startups του 3ου Trophy Meet-up, θα παρακολουθήσουνενδιαφέρουσες παρουσιάσεις από στελέχη της Bayer και της ΑΒ Βασιλόπουλος που αφορούν τις σύγχρονες προκλήσεις στον κλάδο της αγροδιατροφής, καθώς και panel συζήτησης με εκπροσώπους από τους ερευνητικούς φορείς της πόλης. Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε σύντομα εργαστήρια παραγωγής επιχειρηματικών ιδεών και καινοτομίας με βάση τις θεματικές που θα συζητηθούν, θα παρουσιάσουν τις ιδέες και τα project τους, ενώ θα έχουν και ευκαιρίες δικτύωσης.
Χορηγοί του 3ου Trophy Meet-up είναι οι εταιρείες BAYER και ΑΒ Βασιλόπουλος. Η δράση συνδιοργανώνεται και υποστηρίζεται από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης, το Perrotis College, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης, το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας, το Κέντρο Αγροδιατροφής του Α.Π.Θ., το Γεωπονικό Τμήμα του Α.Π.Θ. και το Walk-Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Α.Π.Θ.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής ακολουθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:
Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font