Αρχίζει τη Δευτέρα η «Εβδομάδα Υποδοχής Πρωτοετών» στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας


Αρχίζει τη Δευτέρα η «Εβδομάδα Υποδοχής Πρωτοετών» στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Θεσσαλονίκη, Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023

Αρχίζει τη Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023, η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση «Εβδομάδα Υποδοχής Πρωτοετών» στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στη διάρκεια της οποίας οι νέοι φοιτητές και οι νέες φοιτήτριες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για το Ίδρυμα στο οποίο έχουν εισαχθεί.

Η εκδήλωση, που έχει ως κύριο στόχο την εξοικείωση των νεοεισαχθέντων με τις Σχολές και τα Τμήματα, τις εγκαταστάσεις, τις υπηρεσίες και τις παροχές του Πανεπιστημίου, θα εμπλουτιστεί επίσης και με παρουσιάσεις για τις ομάδες που δραστηριοποιούνται, αλλά και δράσεις κοινωνικής ευαισθησίας του Ιδρύματος.

Η «Εβδομάδα Υποδοχής Πρωτοετών», η οποία συνδιοργανώνεται τόσο από την Πρυτανεία  όσο και από τον Σύλλογο Φοιτητών Πανεπιστημίου Μακεδονίας, θα έχει την κεντρική της ημερίδα την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023, στις 12:30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου, όπου εκτός από τον Πρύτανη, καθηγητή Στυλιανό Δ. Κατρανίδη, θα χαιρετίσουν η Πρόεδρος και η Γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών.

Θα ακολουθήσει η βράβευση των πρωτευσάντων που εισήχθησαν στα Τμήματα του Πανεπιστημίου για το ακαδημαϊκό έτος 2023-24 από τους Κοσμήτορες και τους Προέδρους των Τμημάτων, ενώ η εκδήλωση θα κλείσει με την παρουσίαση της Ομάδας Ανοιχτού Λογισμικού Πανεπιστημίου Μακεδονίας με θέμα: «Αναπτύσσοντας το αύριο: Η επιτυχημένη πορεία της Ομάδας Ανοιχτού Λογισμικού του Πανεπιστημίου Μακεδονίας».

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font