ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ για την ανάδειξη εκπροσώπων των φοιτητών/τριών στη Συνέλευση του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης της Σχολής Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με θητεία από 1/1/2024 έως 31/12/2024.


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ για την ανάδειξη εκπροσώπων των φοιτητών/τριών στη Συνέλευση του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης της Σχολής Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας,  με θητεία από 1/1/2024 έως 31/12/2024.

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

για την ανάδειξη εκπροσώπων των φοιτητών/τριών στη Συνέλευση του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης της Σχολής Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας,  με θητεία από 1/1/2024 έως 31/12/2024.

 

 

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης

 της Σχολής Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών

του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

 

Εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων των φοιτητών/τριών (Α΄, Β΄ και Γ΄ κύκλου ) στη Συνέλευση του  Τμήματος Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης της Σχολής Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με ετήσια θητεία, από 01.01.2024 έως  και 31.12.2024.

 

Η ψηφοφορία είναι άμεση και μυστική και θα διεξαχθεί αποκλειστικά με διαδικασία ηλεκτρονικής ψηφοφορίας την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος). Εάν η διαδικασία αποβεί άγονη  επαναλαμβάνεται  την  επόμενη  εργάσιμη ημέρα δηλαδή την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023, και ώρα 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) με βάση τις διατάξεις της υπό στοιχεία 123024/Ζ1/06.10.2022  κοινής  απόφασης των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων και Επικρατείας (ΦΕΚ 5220/Β'/07.10.2022).

 

Η  ηλεκτρονική  ψηφοφορία  θα  διεξαχθεί  μέσω  του  ειδικού  πληροφοριακού  συστήματος «ΨΗΦΙΑΚΗ  ΚΑΛΠΗ  ΖΕΥΣ»  του  Εθνικού  Δικτύου  Υποδομών  Τεχνολογίας  και Έρευνας A.E. (Ε.Δ.Υ.Τ.Ε. A.E.).

 

Α. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας για τη θέση του/της εκπροσώπου των φοιτητών/τριών στη Συνέλευση του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης της Σχολής Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας έχουν όλοι/όλες οι φοιτητές/τήτριες των προγραμμάτων σπουδών πρώτου, δεύτερου και τρίτου κύκλου, υπό την προϋπόθεση ότι κατά τη διάρκεια της θητείας για την οποία προκηρύσσεται η θέση δεν υπερβαίνουν την ελάχιστη διάρκεια του προγράμματος σπουδών τους σύμφωνα με την απόφαση ίδρυσής του αντίστοιχου κύκλου.

 

Ειδικά οι υποψήφιοι/φιες διδάκτορες του Τμήματος, έχουν δικαίωμα  υποβολής  υποψηφιότητας υπό την προϋπόθεση ότι κατά τη διάρκεια της θητείας για την οποία προκηρύσσεται η θέση δεν συμπληρώνεται η ελάχιστη διάρκεια των τριών (3) ετών από την εγγραφή τους.

 

Β. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται από τους/τις ενδιαφερόμενους/νες προς τη Γραμματεία του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης της Σχολής Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον ιδρυματικό λογαριασμό σε αυτόν της Γραμματείας msasecr@uom.edu.gr με θέμα: ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του τΜΕΤ, από Δευτέρα 2/10/2023 έως και την Τρίτη 17/10/2023  ώρα  23:59 (ώρα Ελλάδος). Οι υποψηφιότητες διαβιβάζονται από την Γραμματεία στον Πρόεδρο του Τμήματος και στο Ο.Δ.Ε.

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font