ΟΔΗΓΙΕΣ για τη διαδικασία ανάδειξης εκπροσώπων των φοιτητών και αναπληρωτών τους στη Συνέλευση της Σχολής Επιστημών Πληροφορίας


Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη εκπροσώπων των φοιτητών και των αναπληρωτών τους στη Συνέλευση της Σχολής Επιστημών Πληροφορίας θα λάβει χώρα την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023από 10:00 έως 17:00, μέσω της ηλεκτρονικής κάλπης «Ζευς». Όσοι και όσες έχετε δικαίωμα ψήφου θα πρέπει να έχετε ήδη λάβει στο ιδρυματικό σας email σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα-πρόσκληση συμμετοχής στην ψηφοφορία με τίτλο «Ηλεκτρονικές Ψηφοφορίες «Ζευς - …»», εντός του οποίου υπάρχει σύνδεσμος μέσω του οποίου θα μπορέσετε να ψηφίσετε κατά το προκαθορισμένο χρονικό διάστημα.

 Η λίστα με τα userid όσων έχουν δικαίωμα ψήφου (εκλογικός κατάλογος), και τις προϋποθέσεις για να συμβαίνει αυτό, έχει αναρτηθεί εδώ:

https://www.uom.gr/14608-anarthsh-anonymopoihmenoy-eklogikoy-katalogoy-gia-th-diadikasia-anadeikshs-ekprosopon-foithton-kai-ton-anaplhroton-toys-sth-syneleysh-ths-sxolhs-episthmon-plhroforias

 Εάν δεν έχετε λάβει το μήνυμα-πρόσκληση συμμετοχής στην ψηφοφορία, μολονότι συμπεριλαμβάνεστε στον εκλογικό κατάλογο, ελέγξτε καταρχήν στο φάκελο με τα ανεπιθύμητα emails (του ιδρυματικού σας λογαριασμού πάντα). Εάν και πάλι δεν βρίσκετε το μήνυμα-πρόσκληση, επικοινωνήστε με το Όργανο Διενέργειας Εκλογών (Ο.Δ.Ε.), δηλαδή την εφορευτική επιτροπή, αποστέλλοντας email (από το ιδρυματικό σας email) στο ode.students.sis.2023@uom.edu.gr .

 Για οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την ημέρα της ψηφοφορίας (π.χ., χάσατε την πρόσκληση συμμετοχής στην ψηφοφορία) επικοινωνείτε με το Ο.Δ.Ε. στο παραπάνω email.

 Μερικές πληροφορίες για την ψηφοφορία: Υπάρχουν 2 υποψήφιοι, και οι δύο στο 3ο έτος του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών (ΕΤΥ και ΠΣ αντίστοιχα, με την – αλφαβητική – σειρά που εμφανίζονται στο ψηφοδέλτιο):

https://www.uom.gr/14606-anakhryksh-ypopshfion-gia-th-diadikasia-anadeikshs-ekprosopon-foithton-kai-ton-anaplhroton-toys-sth-syneleysh-ths-sxolhs-episthmon-plhroforias

Δεν υπάρχουν υποψήφιοι από τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών ή υποψήφιοι διδάκτορες.

 Οι εκλόγιμες θέσεις είναι 5, οπότε θα εκλεγούν και οι 2, χωρίς αναπληρωτές εκπροσώπους.

 Μπορείτε να τοποθετήσετε έως και 2 σταυρούς ή να ψηφίσετε λευκό επιλέγοντας το κουμπί “Blank Vote” που θα υπάρχει κάτω από τα ονόματα των υποψηφίων.

 Μπορείτε να ψηφίσετε πολλές φορές, εντός του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος, προσμετράται μόνο η τελευταία σας ψήφος. Η χρονική στιγμή της τελευταίας σας σύνδεσης στο σύστημα (είτε ψηφίσατε είτε όχι κατά την τελευταία σας σύνδεση) καταγράφεται στο σύστημα «Ζευς» (το Ο.Δ.Ε. εγγυάται τη διασφάλιση της μυστικότητας αυτής της πληροφορίας).

 Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στον ιστότοπο του Τμήματος, στην κατηγορία «Τα νέα του Τμήματος/Ανακοινώσεις» (χωρίς να σταλεί νεότερη ειδοποίηση).

 

Το Όργανο Διενέργειας των Εκλογών (εφορευτική επιτροπή)

 

Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font